Zjistěte, kdy je ten nejvhodnější čas užít si jiskřivou letní romanci nebo osvěžit svůj dlouhodobý vztah a chytit v lásce druhý dech.

Kozoroh (22. prosinec - 20. leden)

Tohle léto vám to v partnerských záležitostech půjde. Možná se vám zdá, že musíte vynaložit víc námahy, ale odměna bude stát za to. Ukažte, že posloucháte, a že vám opravdu záleží na tom, co říkají jiní. Uvědomte si, že vztah není jen o vás. Pokud prokážete ochotu nechat se změnit spojením s jinými lidmi, přinese vám to pocit blízkosti, lásky a emocionální opory. Něžnost a otevřenost je riskantní, ale přinese vám mnohem víc, než skrývání pocitů.

Nejvášnivější zážitek: Celodenní sexuální maraton až do úplného vyčerpání.

Vodnář (21. leden - 19. únor)

Ovzduší vhodné pro milostné záležitosti čekejte až ke konci léta. Do té doby se budete spíše zabývat svým zdravím a převálcuje vás běžná rutina. Snažte se dělat vše pro to, abyste se cítili dobře ve svém těle. Očekávejte více emocí i akce ve vztazích. Budete připravena stát se silnější v osobních i pracovních partnerstvích. Nebojte se nabídnout své srdce na dlani. Ne všem to bude po vůli, ale je to klíč k dávání a přijímání lásky.

Nejvášnivější zážitek: Noc na horské chatě.

Ryby (20. únor - 20. březen)

Léto má pro vás ještě připravené sladké, přítulné a hravé chvíle. Radost a láska pokud ještě nepřišli, tak přijdou. Začátkem srpna to bude možná všechno váhavé, můžete pociťovat nervozitu a nebudete vědět, z čeho pramení. Podaří se vám zlepšit svůj výkon v práci a přijde i zlepšení zdraví. Dveře vztahů se znovu otevřou 23. srpna. Mějte oči a srdce dokořán.

Nejvášnivější zážitek: Rande naslepo se známostí z internetu.

Nenašli jste své znamení? Podívejte sem:

Letní horoskop lásky 1 »

Letní horoskop lásky 2 »

Letní horoskop lásky 3 »