Energický pohodář
BERAN (21. 3.–20. 4.)


Jaký je?
Muž ve znamení Berana je neřízená střela sršící energií jako jarní bouřka. Nikdy vás nepřestane šokovat svými nápady i dávkou sebevědomí. Když se vám podaří získat jeho srdce, získáte i skvělou životní oporu. Nemá problém po hádce udělat první krok a okřídlené držet spolu „v nemoci i trápení“ naplní do posledního písmenka. Postará se o vaši finanční i psychickou pohodu a udělá všechno proto, aby hýčkal i vaše sebevědomí. Má jedinou podmínku. Musí mít ve vztahu navrch, jinak ho v něm dlouho neudržíte. Beran je milující otec, který pečuje o rodinu, ale vyžaduje od ní za to poslušnost a kázeň.

Jak na něj?
Zapomeňte na usínání v natáčkách a guláš na stole. Beran potřebuje k životu romantiku, a když ji nedostane od vás, bude hledat jinde. Nejvíc ho okouzlí něžná, milá, poslušná a krásná princezna, která ani očkem nezavadí o jiného. Ovšem od vás očekává, že mu necháte svobodu a prostor k flirtování. Nikdy by vám neodpustil zradu.

Jakou partnerku potřebuje
Pokud jste se narodila ve znamení Býka, Blížence, Střelce, Vodnáře nebo Ryb, jste pro Berana ideální žena. Malé minus mají partnerky v Raku, které jsou na něj příliš pomalé, hůř si rozumí i s Váhami a Kozorohem.

Rodinný poklad
BÝK (21. 4.–20. 5.)


Jaký je
Hledáte jistotu, klid, rodinnou pohodu a manželství na celý život? Pak je Býk skvělý partner. Nedočkáte se od něj vylomenin a výstředností, ale zahrne vás něžnou láskou, existenční jistotou, drahými dárky i neochvějným zázemím. Rodinný krb je alfa a omega jeho života, a protože jsou muži v tomto znamení svědomití pracanti, potřebují žit v pohodovém prostředí, kde můžou odpočívat, číst si, rozjímat a užívat si milující manželky i dětí, kteří jsou pro ně nade vše.

Jak na něj
Sám je dokonalý, proto očekává bezchybnost i od vás. Ocení vaši inteligenci i kulinářské umění. Pokud ho chcete získat napořád, musíte být každým coulem dáma, která dokáže vypadat skvěle i při luxování a při tom zvládá servírovat vybrané lahůdky, napsat s dětmi úkoly a vyčarovat rodinnou selanku. Ocení, když se na veřejnosti budete držet v pozadí, přesto z vás bude vyzařovat nadhled a šarm.

Jakou partnerku potřebuje
Žádné jiné znamení není tak skvěle naladěno na protějšek zrozený ve stejnou dobu. Takže pokud jste se narodila v Býku, vaše šance na lásku s ním je maximální. Ve výhodě jsou i Panny a romantické „Račice“. Pokud je vaše znamení Beran, Lev nebo Střelec, budete se s Býkem sžívat jen velmi obtížně.

Hvězdy vám poradí, jak zapůsobit na muže svých snů.
Autor: isifa.com

Urážlivý James Bond
BLÍŽENEC (21. 5. – 21. 6.)


Jaký je
Na první pohled je to nejzajímavější, nejinteligentnější a absolutně nejúžasnější muž na světě, bez kterého nemůžete žít ani minutu. Jenže na ten druhý se začnou objevovat první mráčky na obloze. Z okouzlujícího Jamese Bonda je najednou nevrlý a urážlivý protiva, ale pokud se s jeho náladovostí naučíte žít, získáte citlivého, zábavného a v žádném případě ne nudného partnera.

Jak na něj
Jedině andělsky trpělivá žena s nadhledem a velkorysostí může zasáhnout Blížencovo srdce. Povzneste se nad jeho výkyvy nálad, nevšímejte si jeho rozmrzelosti a počkejte, až ho to přejde. To muži ve znamení Blížence ocení nejvíc. Nenechte ho příliš zahálet a vymyslete mu rozptýlení v podobě nějakého zajímavého koníčku, protože jinak svou energii bude vrhat do milostných románků. Věrnost není jeho silná stránka, přesto před ním nikdy neprojevujte žárlivost. Nesnáší to a jen byste u něj ztratila potřebné body.

Jakou partnerku potřebuje
Ženy ve znamení Panny, Střelce a Ryb to s Blíženci příliš neumějí a budou muset vynaložit dvojnásobné úsilí, aby si udržely jeho lásku. Ve výhodě jsou naopak ty, které se narodily v Raku, Lvu, Vahách, Vodnáři, Beranu a Býku.

Nenapravitelný romantik
RAK (22. 6. – 22.7.)


Jaký je
Muži v tomto znamení jsou bezkonkurenčně největší romantici, pro které je důležitější cit než rozum. Přesto s ním nebudete trpět nouzí. Peníze vydělá poměrně snadno, protože finanční zázemí dokáže trochu uklidnit jeho rozjitřené city. Smiřte se s tím, že jeho matka vždycky upeče lepší koláče než vy, košile od ní je voňavější a dům uklizenější. Je to prostě žena na prvním místě. Přesto je s ním život něžný a magický. S nikým jiným vám nebude noční obloha připadat tak zázračná jako s Rakem.

Jak na něj
Zapomeňte na souboj s jeho matkou, raději se věnujte péči o něj. Teplá večeře, romantický večer, ale i malý dárek vždycky oblomí Rakovo srdce. A když ani to nepomůže, zaručeně zabere sex, který je pro něj důkaz vaší lásky. Potřebuje stálou a spolehlivou partnerku, na které si postupem let může vybudovat nepříjemnou závislost.  

Jakou partnerku potřebuje
Jestli jste se narodila pod vládou Lva, Panny, Štíra nebo Ryb, jste pro Raka milostné terno. Hůř se sžívá s partnerkou ve Vahách, Kozorohu a Beranovi.

Galantní panovník
LEV  (23. 7. – 23. 8.)


Jaký je
Muž Lev je jako pravý král salonů vášnivý, galantní, hrdý a marnivý. Není pro něj problém ulovit jakoukoli ženu, která ho zaujme. V manželství je laskavý a velkorysý, ale ani na chvíli vás nenechá na pochybách, kdo v rodině vládne.  Pokud se smíříte s jeho nadřazenou rolí, vynahradí vám to pozorností, štědrostí i vášní. Lev miluje společnost a je nadlidský výkon udržet ho doma. Pozor na jeho žárlivost.

Jak na něj
Nezapomeňte na pravidelné návštěvy kadeřníka, kosmetičky a masérky. Lev si totiž potrpí na krásné ženy, které jsou jeho ozdobou na společenských akcích. Nesmí vám chybět sebevědomí, ale nedávejte to příliš okatě najevo. Klidně si zahrajte na upejpavku, kterou on může lovit a dobývat. Odpusťte mu jeho zálibu v pánských jízdách a slabost pro hry a nechte mu alespoň trochu volný prostor.

Jakou partnerku potřebuje
Dámy narozené v Býku a Vodnáři jsou na Lví sílu krátké, jinak si tohle vášnivé znamení rozumí snad s každou přitažlivou ženou. Pokud vašemu horoskopu vládne Lev, Váhy, Rak, Střelec, Beran nebo Blíženec, bude pro vás hračka pána tvorstva zkrotit a zároveň se hřát v jeho blízkosti.

Praktický milovník
PANNA (24. 8. – 23. 9.)


Jaký je
Žádná fantazie ani bláznivé sny, ale praktický milovník. Přesně takový je muž ve znamení Panny. Na chvíli může podlehnout lovu mnoha žen najednou, ale brzy mu dojde, že jediné, po čem opravdu touží, je stabilní, pevný a bezpečný vztah. Tváří se sice poněkud chladně, ale když se dostanete pod jeho slupku, narazíte na citlivého a vnímavého muže. Pokud se pro vás rozhodne, můžete si být jistá, že to opravdu myslí upřímně.

Jak na něj
Pánové v Panně hledají upřímnou a slušnou ženu. Pokud to s ním nemyslíte vážně, raději na něj zapomeňte. Nechcete přece zlomit poctivé mužské srdce. Sami jsou věrní a očekávají to i od vás. Vaše škobrtnutí by vám rozhodně neodpustili. Zbytečně před nimi neukazujte svá slabá místa. Touží totiž po ženách, kterých si můžou vážit.

Jakou partnerku potřebuje

Dámy ve Vahách, Kozorohu, Štíru, Býku, Raku a Lvu, otevřete náruč, právě na vás totiž muž narozený ve znamení Panny čeká. Skřípat bude soužití se ženou Střelcem, Rybami a Blíženci.

Nestálý, ale laskavý partner
VÁHY (24. 9. – 23. 10.)


Jaký je
Muž narozený ve znamení Vah vidí věci velmi racionálně, ale nemá problém svá rozhodnutí z minuty na minutu změnit. Pro ženu, která potřebuje mít jasný životní plán, může být život s ním peklo na zemi. Jestli vám to nevadí, užijte si jeho něžné a láskyplné péče, kterou vás zahrne. Muži v tomto znamení se vás sice nechtějí dotknout, ale nemůžou si pomoct a často se hádají. Občas si pletou přátelství s láskou a někdy mají problém říct NE jiné ženě.

Jak na něj
Pokud nechcete po pár letech stát s mužem ve Vahách u rozvodu, uvažte si zástěru a zapněte vysavač. Žena, která nezvládne být vzorná hospodyně a skvělá matka, dlouho jeho zájem neudrží. Než se vrátí z práce, vypněte hlasitou muziku a zklidněte děti, protože ze všeho nejvíc toto znamení nesnáší hluk a příliš mnoho lidí kolem sebe. Nezapomeňte ho často chválit, zahrňte ho lichotkami i drobnými dárečky, to opravdu miluje.

Jakou partnerku potřebuje
Pokud je vaším znamením Střelec, Vodnář, Blíženec, Lev či Panna, vyrovnáte se s povahou muže narozeného ve Vahách na jedničku. Ženy v Kozorohu a Beranu zvládnou jeho náturu se skřípěním zubů.

Hvězdy vám poradí, jak zapůsobit na muže svých snů.
Autor: isifa.com

Upřímný divoch
ŠTÍR ( 24. 10. – 22. 11.)


Jaký je
Tváří se sice klidně a vyrovnaně, ale ve skutečnosti v něm „bublají“ neuvěřitelné vášně. Je výbušný a neumí prohrávat. V manželství ale postupně může najít pohodu, získat klid, a omezit tak nepříjemné výlevy na minimum. Nikdy vám nebude nic nalhávat a nenechá si od vás nic diktovat. Pokud ho pochopíte, bude k vám něžný, chápavý a ohleduplný. Se Štírem zažijete tolik lásky a dobrodružství, že vám ho budou všechny kamarádky závidět.

Jak na něj
Štír vyžaduje ženu s divokým sexuálním temperamentem, která má ovšem naprosto neposkvrněnou pověst. Nechte ho dělat šéfa a nemluvte mu do jeho povinností. Vy jste žena, on muž, a to je pevný zákon. Ukažte svou inteligenci, nadhled a bystrost, jinak vám sfoukne sebevědomí jak prachové peří a přestanete ho zajímat. Neříkejte mu, co si o něm myslíte, je mu to totiž srdečně jedno.

Jakou partnerku potřebuje
Ženy v Býku budou muset vynaložit spoustu úsilí, aby se s divokým Štírem sžily, ale pokud je vaším znamením Střelec, Kozoroh, Ryby, Rak, Panna nebo Váhy, můžete s ním vytvořit ideální pár.

Netaktní autorita
STŘELEC ( 23. 11. – 21. 12.)


Jaký je
Vždy míří k jádru věci a hledá v lidech jen skutečné hodnoty. Není divu, že má tolik přátel. Vztahy mu ale komplikuje netaktnost, protože je schopný nečekaně vystřelit urážky, nad kterými vám zůstane rozum stál. Je natolik upřímný, že vám klidně sdělí, kolik měl partnerek, jaké to s nimi bylo a co přesně očekává od vás. Pokud se rozhodne vzít si vás, říká své „ano“ s pocitem, že tak je to správné. Problém je, že své rozhodnutí může za pár měsíců změnit a skončit v náručí jiné „pravé“ lásky.

Jak na něj
Jediná šance, jak si udržet vztah se Střelcem, je dopřát mu pocit naprosté volnosti. Nesnese myšlenku, že se bez něj neobejdete a nemůže si dělat co chce. Nechte mu tolik volných večerů, kdy si bude moct zajít se sousedy na pivo, kolik bude potřebovat. Dobře je mu jen vedle nezávislé ženy.

Jakou partnerku potřebuje

Pro vás, které jste se narodily ve znamení Lva, Kozoroha, Vodnáře, Berana, Vah nebo Štíra a zamilovaly jste se do Střelce, mám dobrou zprávu. Podle hvězd je pro vás totiž ideálním partnerem. Hůř jsou na tom ženy Ryby, Panny a Blíženci.

Prozaický vytrvalec
KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)


Jaký je
Nečekejte od něj žádná plamenná milostná vyznání. Už to, že vás živí a stará se o děti, je ten nejpádnější důkaz jeho lásky. Je mlčenlivý a rozvážný jako westernový kovboj, ale tajně touží po obdivu. Pokud hledáte partnera na celý život, který vydrží všechny nástrahy osudu, najdete ho v Kozorohovi. Svou sílu objeví až po půlce života, takže si můžete být jistá, že na stáří se s ním rozhodně nudit nebudete.

Jak na něj
Nenechte se zmást jeho chladným image a zavalte ho komplimenty. Potřebuje zoufale slyšet, že je krásný, vtipný, mužný... Nezapomeňte chválit i jeho rodinu a ideálně každý měsíc uspořádat pro jeho rodiče slavnostní oběd. Rodina a veškeré příbuzenstvo jsou pro něj totiž téměř nejdůležitější na celém světě. Odpustí vám nějakou tu vadu na kráse, když své nedostatky zakryjete vkusným a elegantním oblečením.

Jakou partnerku potřebuje
Hledáte štěstí v náruči Kozoroha a vašemu znamení vládnou Vodnář, Ryby, Býk, Panna, Štír nebo Střelec? Pak jste si vybrala správně a můžete si jeho klidné síly užívat. Hůř s ním budou hledat harmonii ženy narozené ve znamení Berana, Raka a Vah.

Věrný přítel
VODNÁŘ (21. 1. – 19. 2.)


Jaký je
Miluje společnost a přátelé jsou pro něj o píď důležitější než rodina. I svou budoucí ženu si najde v řadách svých kamarádek. Nikdy se od něj nedočkáte kabelky od Louise Vuittona, ale z procházky vám vždycky přinese pomuchlaný kvítek pampelišky. Velká gesta zkrátka nejsou jeho styl. Žárlivost mu absolutně nic neříká, a přestože se kolem něj celý život motají zástupy žen, nevěry většinou vůbec není schopný.

Jak na něj
Láska pro Vodnáře rozhodně není záležitost, která vznikne během jedné noci, takže buďte trpělivá a nejprve si jeho srdce získejte jako kamarádka. Až budete mít pocit, že se dobře znáte, pozvěte ho na rande. Vodnář je stydlivý a vaše iniciativa mu udělá radost. Snažte se být vnímavá a chápavá, protože i drobné nedorozumění ho od vás odmrští a ztracenou důvěru budete jen těžko dobývat zpátky.

Jakou partnerku potřebuje
Jestliže je vaším znamením Býk, Štír nebo Lev a s Vodnářem vám to příliš neklape, není se co divit. Podle horoskopů vám vztah bude trochu drhnout, ale nevzdávejte se, možná svou vytrvalostí hvězdy přelstíte. Naopak ženy, které se narodily ve znamení Berana, Blíženců, Vah nebo Střelce, jsou pro Kozoroha ideální protějšek.

Rozvážný snílek
RYBY (21. 2. – 20. 3.)


Jaký je
Mezi Rybami je nejvíc něžných snílků a umělecky založených romantiků. Muž v tomto znamení je chápavý, mírumilovný a rozvážný. Mluví pomalu, chodí pomalu a jedná pomalu. Nesnáší pomluvy a závist. Je snadno zranitelný a někdy má problém rozumět sám sobě. Přesto je z něj laskavý manžel a romantický milenec.

Jak na něj
Nejcitlivější znamení zvěrokruhu od své partnerky potřebuje citovou oporu, musíte být nad věcí a nehroutit se z maličkostí. Buďte praktická a věcná, aby měl pocit dostatečného zázemí, které mu dá prostor ke snění a něžnostem. Není potřeba vykládat mu, že se vám rozbil fén ani že vás štve sousedka, vyslechl by vás sice s pochopením, ale zbytečně byste ho unavila a on si s vámi potřebuje hlavně odpočinout.

Jakou partnerku potřebuje
Ženy narozené v Beranu, Býku, Raku, Štíru, Kozorohu a Vodnáři mají u Ryb zelenou, ale pokud jste ve znamení Panny, Blíženců a Střelce, jen těžko budete s tímto vodním živočichem hledat společnou řeč.