Beran

Zaměstnání a kariéra: Dostane se vám pochvaly od nadřízených a můžete očekávat i zlepšení vztahů s kolegy. V závěru měsíce hrozí spor se šéfem. Netrvejte na svém, situace by se mohla jen přiostřit.

Finance: Neměli byste podlehnout lákadlům letních výprodejů, zejména se vyvarujte nákupů věcí, které mají jen omezenou životnost. Snažte se udržet vaše výdaje a příjmy v souladu

Láska a vztahy: Pro nezadané nebude srpen příznivý měsíc k navázání nových vztahů. Mohou se setkat s odmítnutím. Zadané čeká slušný měsíc, jen ke konci se snažte vyvarovat slovních půtek.

Býk

Zaměstnání a kariéra: V srpnu budete čelit dost vážným pracovním problémům, zejména pokud pracujete v technickém oboru. Nicméně situace se brzy stabilizuje.

Finance: V prvních třech týdnech budou vaše příjmy natolik dobré, že si budete moci splnit svá přání. Pokud máte rodinu, bude vaší velkorysostí velmi mile překvapena.

Láska a vztahy: Na spřízněnou duši si budete muset ještě počkat. Pokud máte milostný vtah, může ztratit něco ze svého lesku. V manželství je třeba zachovat klid a vyhnout se hrozícím hádkám.

Blíženci

Zaměstnání a kariéra: Máte rozpracováno více projektů, přesto je budete s přehledem zvládat. V zaměstnání nečekejte výrazné změny k lepšímu, i když na vás bude přeneseno více zodpovědnosti.

Finance: Vaše rozhazovačnost se odrazí na vašem bankovním účtu a teprve pozdě si uvědomíte, že se jednalo o zbytečně vynaložené peníze a že to, co jste si pořídili, vlastně vůbec nepotřebujete.

Láska a vztahy: Pokud hledáte partnera, v tomto měsíci jste bez šancí, že byste potkali vhodný protějšek. V partnerství a manželství počítejte s názorovými neshodami, které vás rozladí.

Rak

Zaměstnání a kariéra: Budete muset vynaložit hodně úsilí, aby vaše práce došla zdárného konce a byla oceněna. Vzhledem k citlivé povaze můžete být náladoví, ale vztahy na pracovišti to neohrozí.

Finance: Tento měsíc může být  finančně velmi přínosný, nicméně byste se měli zamyslet nad výší svých úspor. Vyplatí se dobře si naplánovat, jak je co nejvíc zvýšit a udržet.

Láska a vztahy: Nezadané nečeká v srpnu seznámení, které by jim vyrazilo dech. Partneři by si měli víc povídat a vídat se. Manželům hvězdy doporučují porušit stereotypy a vztah ozvláštnit...

Lev

Zaměstnání a kariéra: V tomto měsíci se budou Lvi těžce potýkat se zadanými úkoly a rovněž budou řešit složité vztahy s nadřízenými. Přijměte jejich rozhodnutí a nesnažte se jim je vyvracet.

Finance: V prvních dvou týdnech budete vcelku spokojeni, ale ve druhé části měsíce se můžete cítit zaskočeni, protože vaše plány budou nákladnější než vaše finanční možnosti.

Láska a vztahy: Nezadaným srpen přinese nová seznámení. Partneři by měli dát pozor na neuvážené poznámky, v manželství  bude potřeba mnoho síly, aby nedošlo k vážným trhlinám.

Panna

Zaměstnání a kariéra: Panny může čekat výrazný posun v kariéře. Díky svým výborným logickým a analytickým schopnostem si lehce spočítají, zda jim současné zaměstnání může přinést další rozvoj.

Finance: Po polovině měsíce vás mohou    překvapit nečekané výdaje, zejména za potřeby vašich dětí. Také výdaje za léky vám mohou narušit do té doby poměrně stabilní finanční situaci.

Láska a vztahy: Pokud jste svobodní, můžete se zamilovat do blízkého člověka, s nímž jste se dosud jen přátelili. Partnerské vztahy budou v srpnu problematické, zato v manželství bude pohoda.

Váhy

Zaměstnání a kariéra: V současném zaměstnání už nepostupujete, a tak budete přemýšlet o možné změně. Neukvapujte se, unáhlené rozhodnutí by se vám totiž nemuselo vyplatit.

Finance: Váhy dobře vědí, že je nutné šetřit každou korunu a neutrácet za věci, které jsou zbytečné a bez trvalé hodnoty. Podaří se jim to i v srpnu, a tak se mohou radovat z finančních jistot.

Láska a vztahy: Nezadaní mají šanci potkat lásku. Zadaní by se mohli dostat do kompromitující situace, která může ohrozit vztah. V manželství  přijde krize, ale později se situace ustálí.

Štír

Zaměstnání a kariéra: V srpnu se bude dařit hlavně vedoucím pracovníkům. Jako podřízení byste se měli vyhnout konfrontacím s nadřízenými a za každou cenu zachovat chladnou hlavu.

Finance: V peněžních záležitostech se budou Štíři tento měsíc cítit jak na houpačce a měli by se zamyslet nad opatřeními, jak udržet bankovní účet v rovnováze, jinak hrozí problémy.

Láska a vztahy: Koncem druhé dekády váš milostný život zintenzivní. Jak partneři, tak manželé budou ale bojovat se svým egem.  Měli byste se včas stáhnout a nastolit klid zbraní.  

Střelec

Zaměstnání a kariéra: V zaměstnání vás čeká hora papírování a řada pracovních schůzek. Přestože si ostatní budou vaší píle cenit, k udržení výkonu si nebudete moci dopřát dostatečný odpočinek.

Finance: V tomto měsíci věnujte zvýšenou pozornost svým finančním závazkům např. hypotékám a jiným půjčkám. I když je vaše situace lepší než průměrná, víte, že je na místě šetřit.

Láska a vztahy: Svobodní mají dobré vyhlídky na navázání vztahů. Také partneři mohou očekávat oživení vztahu. Do manželství byste měli vnést trochu osvěžení, jinak se začnete nudit.

Kozoroh

Zaměstnání a kariéra: V zaměstnání mohou Kozorozi pociťovat tlaky, kterým budou těžce odolávat. To, že jsou dříči a stráví v práci mnoho času, se může negativně projevit na jejich zdraví.

Finance: Příjmy mohou tento měsíc poněkud klesnout, není dobrá doba pro investice. Je důležité promyslet si dobře finanční kroky, aby nebyla ohrožena vaše finanční stabilita v budoucnosti.

Láska a vztahy: Můžete najít zalíbení v někom, koho delší dobu znáte – bude to vzájemné. Ve vztahu může dojít k fyzickému odloučení, ale citovému posílení. Manželství čeká harmonie.

Vodnář

Zaměstnání a kariéra: Pokud chcete začít   podnikat, je vhodná doba, i kdybyste si museli vzít úvěr. I když tomu nic doposud nenasvědčovalo, mohlo by dojít k vážným neshodám s kolegy.

Finance: Očekávejte vyšší náklady zejména v souvislosti s rodinnými výdaji. Odolejte ale sebelákavějším nákupům luxusního zboží, elektroniky a stejně tak snižte náklady na cestování.

Láska a vztahy: Pro nezadané se začne blýskat na lepší časy. Zadaní se budou muset podřídit požadavkům partnera. Manželé by měli věnovat větší pozornost vzájemné komunikaci.

Ryby

Zaměstnání a kariéra: Člověk narozený v Rybách by si měl uvědomit, že všechno chce svůj čas a být více trpělivý. Na zásadní změny, týkající se zaměstnání, není rozhodně vhodný čas.

Finance: V prvních třech týdnech si budete velmi dobře stát, ale na konci měsíce dejte pozor a dobře plánujte budoucí vydání. Vyhněte se rovněž půjčování peněz, i kdyby šlo o známé.

Láska a vztahy: Pro nezadané Ryby je srpen jako stvořený pro zamilování se. V partnerství byste se měli zamyslet, zda váš vztah nezačal stagnovat, v manželství překvapí nečekané romantické chvilky.