Komediální herečky Simona Babčáková a Iva Pazderková s panáky tvrdého alkoholu řádily na jevišti bez bot a tančily jako by byly na heavy metalovém koncertě. Babčáková jednomu muži dokonce skočila rovnou do náruče.

Nejvíce to na párty přehnala slavná malířka Berenika Saudková. Alkoholu holdovala celý večer více než je zdrávo a doplatila na to. Aby neupadla, držela se své přítelkyně, pokuřovala ručně ubalenou cigaretu a bylo jí úplně jedno, že ji z červených šatů vykukuje růžová puntíkovaná podprsenka. Pak už se na nohou ale neudržela a její přátelé ji museli z Lucerny vynést v náručí.

Další pikanterie se dozvíte v dnešním tištěném Blesku!
Autor: Blesk

Známá feministka Ester Kočičková si dala panáků nejspíš také víc než snesla. Na parketě se rozohnila, až jí její dlouhé kadeře lítaly ze strany na stranu. V jednu chvíli to vypadalo, jako by snad tančila tanec svatého Víta.

Video
Video se připravuje ...

Takhle pařit Ester Kočičkovou jste ještě neviděli! Marek Pátek, Pavel Machan

Herečka Jitka Ježková se zase nechala tancem unést natolik, že ukázala nenápadné tělové kalhotky.

A v neposlední řadě se opila také Česká Miss World Linda Bartošová, která se na galavečeru objevila po boku nového muže. Během tance se po něm válela, jako by snad neudržela rovnováhu. S tou měla také problém, když scházela ze schůdku a málem si rozbila lidově řečeno „čumák“.

Video
Video se připravuje ...

Simona Babčáková s Berenikou Kohoutovou tančily na podiu Petr Soukup

Fotogalerie
14 fotografií