Původně byl v plánu jen odpočinek

Dívky vyrazily v doprovodu produkčního týmu, médií a partnerů. Romantické prostředí hotelu Amounda Bay si užily už v květnu. Soustředění, které dívkám poskytla CK Pantour, však mělo hodně náročný program. Teď si dívky stihly užít i trochu volna: „Původně jsme plánovali jen odpočinek. Nakonec se však hodně fotilo. Holky si to ale užily,“ smála se moderátorka Veronika Farářová, která dívky doprovázela.

Když je focení zábava
Autor: Miss

Na pláži vznikly i opravdu sexy snímky

Za objektiv se opět postavila Petra Odrazilová: „Fotili jsme hlavně pro partnery, ale na pláži vznikly i opravdu sexy snímky. Teď mě čeká spousta editování, ale výsledek určitě bude stát za to,“ prozradila fotografka. A zatímco vítězky si z dovolené odvezly „pouze“ sexy snímky, jiná z účastnic dostala zásnubní prsten.

Karin-Křížová si také -vybrala svůj šperk u Jitky Kudláčkové
Autor: Miss

Nečekané zásnuby!

„Byl to šok, vůbec jsem to nečekala. Normálně jsme se všichni večer bavili a najednou jsem viděla, jak tam Honza klečí s prstýnkem v ruce,“ prozradila Lea Šteflíčková. Ta však zásnubní prsten nedostala. O výjimečné překvapení se totiž postaral Jan Čermák, kterého do Řecka poslala partnerská firma RC Europe. O ruku pořádal svoji přítelkyni Mariku.

Nečekané zásnuby!
Autor: Miss

„Někteří jsme to věděli předem, protože třeba mě požádali, abych jim k zásnubám zazpívala, což mě moc potěšilo. No a taky jsme na terase hotelu vyměňovali klasické žárovky za ty od Xiaomi, abychom mohli na ten samotný akt ztlumit osvětlení a navodili správnou atmosféru. A měnit na tajňačku tolik žárovek byla docela psina,“ směje se ještě teď Karin Křížová, která byla mezi finalistkami známá jako nejlepší zpěvačka.

Nečekané zásnuby!
Autor: Miss

Dojatá byla i Karolína Kokešová: „Byl to opravdu hezký moment. Myslím, že to Honza vymyslel moc pěkně a musím říct, že když se zeptal a čekal na odpověď, byla jsem možná víc nervózní, než on sám. V jednu chvíli mi ukápla i slzička a dokonce jsem se začala těšit i na vlastní zásnuby,“ dodala jedna z vítězek.