Karolína Vrbasová přišla do online redakce na chat. Co ji ve Vile bavilo a komu přeje vítězství?


Čauves, moc sem ti fandil byla si z vily nejlepší, a hlavně seš fakt kočka, jen by sis měla trochu víc věřit! Máš sourozence? Jááá Ahoj, zdravím všechny. Mám bráchu a ségru. Jinak děkuju moc za kompliment.
Myslím, že Martin s Tonym to na tebe nehráli!!! Pelán je opravdu jen pivař a ve většině případů se projevuje jako hlupák. Jestli tenhle člověk vyhraje VV2, tak nebudu chápat vůbec nic. Co ty si o tom myslíš? A taky o tom kdo může vyhrát? Pavlína Vyhraje ten, koho národ chce a ten, kdo je svým lifestylem národu nejblíž... Souhlasíš???
Kdo je vile podle Vás asi nejschopnější samostatného života (nedělá mu problém uvařit, vyprat, vyžehlit, uklidit...)? lll Mno, asi Marcy, Pity, Tony...
Karol, myslim, ze to spis Hranac hraje (sice dost uboze, ale snazi se chudak) nejdriv tam srdceryvne place a za chvilku ma pusu od ucha k uchu!!! honza Martin je mega šílenec.)))
Ahoj, jak se divas na mizernou sledovanost VV 2 a casovy posun v nedeli dikonce az na 22:30. Asi byla Vase predstava ve vile jina? Jan Mno zkrátka není každej den posvícení... Co se dá dělat.. Život jde dál:) No kazdej den sice neni posviceni, ale tohle je od zacatku souteze. Soudim dle " Martinova " holedbani ze v 20:00 se na nej diva 2 miliony lidi. Heh:))) Hmm... Ve Vile je těžký vnímat realitu.))
Ty budes asi fakt divna!!!Napred si davas francouzaky s Marii a pak se priznas ,ze jsi i vyzkousela piss.Myslim si, ze jsi poradna uchylacka co Ty na to??? delpiero Asi yo o ooooo .))
Nemas za co dekovat,je to pravda jsi výborná holka a hlavne upřímná.nevim jestli mi jeste odpovis,ale chci se te zeptat,jestli budes mit nejaké autogramiády? iva Mno, já vůbec nevím... Doufám, že snad yo!!! Čekám na organizační plán... Moc tě zdravím.
Milá Karol! Ty jsi se opravdu zamilovala a chodiš s tim Tomášem? alenka Mno zatím spolu nechodíme, ale dá se říct, že se vyvíjí vztah:)
Ahoj Karol, FANDILA jsem Ti a doufala jsem že se Ti povede vyhodit toho fracka HRANÁČE!!a mrzí mě jak se teď chová k Pavlovi Tony, co na to říkáš? už jsi to viděla? vím že Ti to píší všichni. A P.S.Fandím Ti s Tomem!!Hodíte se k sobě. Pá Lenka z Brna Děkuju moc. Jinak Tony to trochu přehání a co se týká Toma, tak to vypadá docela dobře:))) Měj se krásně!!!
kAROLÍNO,JSEM STARŠÍ ČLOVĚK ALE vÁS JSEM PODPOROVAL.nICMÉNĚ PROČ TAK VĚŘÍTE TONYMU A HLAVNĚ TOMU ......MARTINOVI? VŽDYŤ SE TO TAK DĚLÁ ,CHCEŠ -LI SOUPEŘE VYHODIT TAK HO POCHVÁLÍM JAK JEN TO JDE ,ALE PODSTATA VŠEHO JE SE VRÁTIT DO HRY O 15.MEGA. TO NÁM UKÁZAL MARTIN A VY JSTE MU NALETĚLA NA TEN STARÝ ALE OSVĚDČENÝ TRIK. LADISLAV Popravde řečeno stále věřím tomu, že to Martin nemyslel špatně... Přece jen ho znám osobně... Je sice šílenec, ale myslím, že mě měl rád.. Opravdu... Je to těžké...
Jak se tesis na dnesni spojeni s vilou? lucka Jsem nervózní, nejsem rozhodnuta, ale přesto se těším.
Je pravda Karol, ze Pavel pije ve vile denne 12 piv? Tvrdi to Tony, a ty jsi ve vile byla. Jak to je? wanda Jak kdy, většinou si dá tak 3-4, někdy nepije vůbec.
Cau Karolec. Co rict..noo je mi jedno jaka si on kazdy je nejaky a nikdo neni dokonaly. Jen trosku toho sebevedomi by si potrebovala, ale to ti treba casem doda nejakej muzskej. Stejnak by si asi nevyhrala, takze proc se tam trapit ne? Jen mam jednu hrozne zvedavou otazku. Tomas (agent, ktery by do vily nasazen) se hrozne dusoval, ze az vyjdes, ze te bude kontaktovat, ze se zamiloval. Kontaktoval te? ;))) Nahodou je to peknej chlap. :))) Diky za odpoved! Mej se krasne a z tech negativnich kecu si nic nedelej. Lidi jsou obcas hrozne zvlastni...Ahoj mej se krasne a preju mnoho zivnotnich uspechu!! Martina S Tomášem jsme se už viděli. Možná z toho bude svatba. Moc tě zdravím. Ahoj.
Karolinko napiste mi treba tecku? okuj Napíšu vám klidně velký zdareeeeec.:)
Ahoj Karolíno, chtěla jsem se Tě zeptat, co říkáš na situaci ve vile mezi Tonym a Pavlem? Nemyslíš, že to Tony přehání? Děkuji Renata Podle informací je to tak, já sama nevím, neměla jsem možnost to sledovat. Až to uvidím, tak uvidím.
Karolec!!!!! jakej kontakt bys mi na sebe dala? larka vv.karol@centrum.cz - mám jenom tento e-mail, ale nevím, jestli budu stíhat odpovídat, ale slibuju, že se budu snažit.
Ahoj Karol, jsi inteligentní žena, krásná, tak nemyslíš, že bys došla podstatně dál, kdybys hrála sama za sebe a odpoutala se od přívlastku "přívěšek silného Tonyho"?? sany Hrála jsem sama za sebe. s Tonym jsme si docela rozuměli. Nepovažuju se za jeho přívěšek.
ahoj Karol, jsi asi moc prima, jen to svy ponizovani dost prehanis, nemusis se zrovna chvalit, ale trochu sebeucty by ti neuskodilo. Jak chces, aby se lide k tobe chovali, kdyz sama se nechovas k sobe hezky a nikoho nebavi porad presvedcovat, ze jsi lepsi, nez sama rikas. Myslim, ze jsi prozila nejake ponizovani. Preju ti at se mas krasne a na zly lidi nereaguj. Zdarec macek Nemyslím, že bych se zas až tak podceňovala. Každopádně díky za připomínku. Zamyslím se nad sebou. měj se krásně.
A moc ti vadi, ze jsi prisla o soukromí? eva Ještě nevím. Pořád jsem se ještě neprobrala.:)
Zdarec Karolec, nejdřív bych ti chtěl říct, že si fakt hezká holka a nemusíš se furt takhle shazovat. A chci se tě zeptat, jestli v létě pojedeš na nějakej festival a co posloucháš kromě SOAD a Kornu? P.S. Co třeba Brutal Assault, letos je to fakt dost našlapaný: Dimmu Borgir, Fear Factory, Napalm Death... Ale nevím jestli ti tyhle tvrdší styly něco říkaj. Tak se měj hezky. Ahoj Milan Určitě se někde uvidíme!
Přihlásila by ses znovu do této soutěže? Co Ti dala a co vzala? Michaela Nováková Dala mi nezapomenutelnou zkušenost a vzala soukromí.
Karol, je tě škoda. Myslíš, že ti uškodilo, že ven prosákla informace o tvé práci v Tokiu? Olina Určitě ne, mám v tomhle čisté svědomí. Na bulvár kašlu. Ten japonec byl blázen.
Ahoj karol! byla jsi nejlepší, ale je to jenom hra:( :) jaký jsi měla vztah k pavlovi? nebo máš...? a jak bylo u moře?;) tak ti závidím. tak pa a hodně štestí, karol... market K Pavlovi rozporuplný, jinak moře super. A tobě díky. moc tě zdravím.
Proč jsi nosila tu "destičku" na levé ruce, proč 1 podkolenku? Až budeš mít čas, budeš číst knížky? četla jsi hodně před RŠ? Nehraj tolik ten pesimismus a zvláštnost, jinak jsi docela fajn. Měj se! a prohlédni, že jsi byla manipulovávla Tonym a debilkem Hranáčem. Alena Nenechám sebou nikdy manipulovat. A to jak se chovám je moje přirozená stránka osobnosti. "Destičku"? Proč ne? 1 podkolenku, protože.
Ahojky Karolec jak se máš a komu přeješ vítězství????? A kdo podle tebe dostane nejvíce k.o. a co si myslíš o Pavlovi a Pitym Prosím odpověz hodně štěstí a lásky papa Lucinka Pitymu, tomu přeju vítězství a Pavel je prostě pivní klasik. měj se hezky.
Proc se vsichni zlobi na Pavla, kdyz si Vas do duelu vzal Martin? Zdalo se mi, ze jste se vsichni jako supi vzdy vrhli na nekoho, koho urcil Tony - napriklad na Kykolku, Sany, na Jakuba, na Lubose.. Nebylo Vam podezrele, ze se Tony nikdy nedotkne alkoholu, aby se neprojevil, jaky je opravdu? Myslim, ze to Martin s Tonym hezky vymyslel, jak se Vas elegentne zbavit.. Myslim, ze v duelu, kde byste byla pouze Va a Tony byste urcite vyhrala Vy a ze si toho byl Tony vedom... marie Myslím, že kdybych byla silná, tak nevypadnu. Myslím, že Martin to nemyslel špatně. Po skončení soutěže si o tom všichni promluvíme.
Ahoj Kájo, je mi moc líto, že jsi vypadla. Nechápu,jak se tam mohl vrátit ten Pavel.. trošku ho osobně znám a v reálu je ještě horší:-)). Jsem dokonce ukápla slzu, když jsi vypadla.. bylo to fakt dojemný.. je mi to líto.. byla si super. Vtipná, chytrá a hezká.. opravdu škoda. A taky jsem se v tobě často viděla.. v tom sebepodcenováním a přitom k tomu taky nemám extra důvod, ale je to vnitřní pocit.. Přeji Ti hodně štěstí. Zuzka Já tobě taky. Moc dík za podporu.
Ahoj Karol, moc tě zdravím, jsi fajn! Komu dáš imunitu? Doufám,že už jsi venku prokoukla hru Tonyho a Kajdžas. Prosím, dej imunitu Pavlovi, zažívá tam peklo a týden klidu si zaslouží. Ať si Toncek Jalovej poradí koho "vypalcuje". Barča Budu se řídit srdcem a rozumem.
KAROL BYLA SI MOJE A FANDILA JSEM TI POSLALA JSEM TI PŘES 50 HLASU A NEPOMOHLO TO ALE STEJNĚ SI TAM BYLA NEJLEPČÍ PROSIM ODEPIŠ MI MĚ NIKDO S VV2 NEODEPSAL ASPON DOUFÁM ŽE TY MI ODEPÍŠEŠ. A MAM TĚ MOC RADA KAROL JE JEDNIČKA AHOJ HEZKEJ DEN PA SABINA Ahoj Sabčo. Mrzí mě, že sis vyplýtvala kredit. Strašně si toho vážím. Takže zdarec a třeba se někdy někde potkáme.
Ahojky, znam tvojeho byvaleho pritele "Krtka " ted bydli v Prerove a mluvil o tobe a strasne ho mrzi ze ses s nim rozesla... porad te miluje!! Skoda ze jsi vypadla!! Drzela jsem ti pesti!! laras S tímto pánem jsem NIKDY NECHODILA.
Zdarec Karolec :-), velmi ma mrzi ze si vypadla. Si bola jedna z tych ktorym by som tu vyhru urcite dopriala. Mrzi ma ze ta Martin vybral aj ked mal k tomu padne dovody ako to vysvetlil. Bola si slniecko vo vile :-)) Drzim ti palce nech sa ti dari i mimo vily. Ozaj, uz si sa stretla s Tomasom? :-)) Dada z Bratislavy S Tomášem to vypadá nadějně. Jinak tě chci moc pozdravit, protože moje rodina je taky ze Slovenska. Děkuju a zdarec.
Ahoj Karol. Myslím, že bylo na čase, abys z vily odešla. Vůbec ses tam neprojevila, jen ses pořád pozorovala, omlouvala, všechno Ti připadalo trapný ... Měla by sis zvýšit sebevědomí, protože každýho nebaví furt Tě ubezpečovat, že jsi krásná. Zamysli se nad sebou. Petra Všechno není tak jak to vypadá. Jinak zdravím a díky za názor.
Karol, skoda, zes vypadla, uz jiste vis, jaci hajzlove jsou Hranac a Jalovec. Doufam, ze imunitu dostane Pavel. Hodne stesti. leos Děkuju. Všechno si dobře promyslím.
Ahoj Karol. Je mi 32l.a strašně jsem Ti fandila od začátku soutěže a pro mě jsi byla jasnej favorit. Moc jsi toho nenamluvila, ale když už, tak to stálo vždycky za to. Přeji Ti hodně štěstí. Jsi ještě smutná? jana Stýská se mi a kecám o sto šest.:)
Ahoj Karol, 1) jakou značku kosmetiky používáš/jakou máš nejradši? 2) Koho ve vile jsi měla nejradši/nejmíň ráda? Brnk@ 1/ Manhattan 2/ Tonyho a Pityho / Marcy
Karol, mrzí Tě, že jsi vypadla? Veronika Mrzí, protože jsem si zvykla na Vilu. jinak jsem ráda, že můžu zase vidět kámoše a rodinu.
Ahoj Karol! Koho z vily máš za favority? Wercza Pityho
Ženu tvé inteligence bych v takovém pořadu vážně nečekala, nicméně jsi do toho šla, a to samo je obdivuhodné... Teď dotaz, jaký typ mužů se ti opravdu líbí? Mohla by si mít něco se ženou, dom/sub vztah? Iwik Nemůžu popřít, že nemám žádnou takovou zkušenost. Ale líbí se mi muži typu - drsňák.
Ahoj Karolíno, dost mě dostávalo tvoje sebepodceňování, protže jsi moc hezká holka. Byla to jen maska do vily, nebo máš tyhle sklony doopravdy? Nemáš k tomu totiž vůbec žádnej důvod. Radim Rozdhodně to není žádná maska. Jsou věci, ve kterých si věřím. A ty moje kecy jsou taková moje úchylka. Zdravím a díky moc.
Tve nehty vypadaji odporne, skryvas tou cernou barvou spinu za nimi? Co to mas na prstech druhe ruky? Vis jak to muze skrabat? Umis cist? Kdyz ano - co ctes? Daniela Moc číst neumím, tak promiň, nemůžu odpovědět.
Ahoj Karol, jsi fajn holka. Zajímalo by mě, mít nalakované nehty na jedné ruce je druh Tvýho image? Co si myslíš o falešné hře Tonyho a Martina? Ještě je máš stále ráda? Veronika Je to taková moje dlouholetá image. Jinak Tony s Martinem to podle mých informací dost přehání. Asi přelezu plot a vlítnu tam.:)
Ahoj Kájo, je mi líto že si vypadla..:( Prej už nepracuješ v knihkupectví v Brně já tam bydlím tak sem se těsila že tam zajdu a zase nic... Je to pravda že si byla vyhozena s práce?? Odpověz mi prosííím. Sabina Je to pravda. Myslím, že mě brzo potkáš v oranžové vestě se smetákem, ale jinak se určitě můžeme potkat na Favale, kam chodím každou sobotu. Zdarec.
Ahoj Karol, MOC JSEM TI FANDILA a je mi líto, žes vypadla :-( co ty a "agent" Tomáš? moc vám to sluší ;-)) Pája Děkuju moc. Je pravda, že se vídáme. Možná z toho bude velká láska.
Ahoj Karol, jakou ctes nejradeji literaturu? Ctes take v cizich jazycich, nebo "jen" cesky? Diky za odpoved. Jaja Českou faktografii a psychologickou.
Ahoj Karolínko, kdyby bylo po mém, rozdělila bych 15 mega Tobě s Tonym. Byli jste mí favorité. Jak to teď vidíš pohledem zvenku? Je to hodně jinak než to vidíte uvnitř? Zajímá mne Tvůj názor na Pavlovo počet hlasů. Já bych ho vyhodila už v prvním kole.Tak paaaaa... Dájinka Díky moc. Venku je to zvláštní. Připadám si, jako kdybych spadla z Marsu. Pavlův počet hlasů mě taky překvapil, ale je to na lidech.
Moc jsem Ti fandila, viděla jsem tě v poslední trojce. Chtěla bych znát Tvůj názor, zda si myslíš, že nakonec vyhraje Tony nebo Pavel? Protože si myslím,že tohle bude konečná dvojka. Osobně Pavla nemusím. Zůstaň, jaká jsi, někteří lidi jsou zlí. Pá DANDULE To je těžký. Vila je samé překvapení. sama nevím, jak to všechno dopadne.
Karol, konečně si venku, jsme moc rádi že už nás nebudeš nudit, vůbec nic si tam nepředvedla. Můžeš mi říct proč ty a tvoje silná dvojka "mamka a tatka", jste tak nenáviděli Pavla? To on je z vás ten nejsilnější hráč, ale to vy za tím nevíte. Díky za odpověd Blani Pokud můžu mluvit za sebe, tak Pavla jsem měla ráda, jen mi trochu vadily některé jeho projevy.
Ahoj Karolko! Už Ti píšu po třetí a ještě jsi mi nenapsala. Moc jsem Ti fandila a je mi líto, že jsi vypadla. Byla jsi nejlepšíííí!!!! Nevíš, kdy budeš hostem Prima jízdy? Hodně štěstí v životě, zdarec :-) sandy Zdárec!!! Dneska tam jedu... Vlastně už vyrážím. Všechny vás moc zdravím a moc se omlouvám, že musím jít. Strašně spěchám a sorry, že jsem nestihla odpovědět na všechny dotazy z časových důvodů... Mějte se všichni krásně! Zdareeeeeeeeeec Karoleeeeeeeec