„Jestli poznáváte tohohle neuvěřitelného desetikarátového krasavce, hned nám zavolejte do studia,“ vyzvala diváky moderátorka pořadu, který s pomocí veřejnosti odhaluje nevyřešené kriminální případy. Jedna z divaček prsten poznala a prostřednictvím sítě Twitter dala vědět Sharonině dceři Kelly Osbourne (26).

Když se Sharon na webových stránkách pořadu ujistila, že jde opravdu o její snubák, rozplakala se radostí. Prsten s desetikarátovým diamantem v hodnotě přes 5 miliónů korun se spolu s dalšími cennostmi ztratil při loupeži v roce 2004.

Sharon Osbourne našla ukradený snubák v televizní show
Autor: Reprofoto BBC

Sharon a její manžel, rocker Ozzy Osbourne, byli právě ve svém domě v britském Chalfont St Peter, když dovnitř vtrhla banda maskovaných lupičů. Ozzy se sice snažil rodinný majetek bránit, přesto si zloději odnesli kořist v celkové hodnotě kolem 60 miliónů korun.

Sharon byla zničená, když zjistila, že chybí i její snubák od Tiffaniho. Veřejně vyhlásila, že nálezce dostane štědrou odměnu. Klenot ale objevila policie teprve při loňské razii v domě, který byl až po střechu napěchovaný ukradenými cennostmi.

Díky Crimewatch se teď dostal ke své původní majitelce. „Všem z pořadu Crimewatch chci moc poděkovat, mamka je štěstím bez sebe,“ neskrývala nadšení Kelly Osbourne, která se o skvělou zprávu hned podělila na síti Twitter.