Žáhu si zchladil na reportérce, která ho o tom informovala. „Běž do pr..., krá… jedna,“ řval do telefonu. Ani jeho další slova nepatřila do soudní síně, ale do restaurace 4. cenové skupiny.

Na jedné zahraniční televizní stanici, která se dá naladit i v Česku a na Slovensku, se objevila reklama na sex po telefonu.

V upoutávce je nad telefonním číslem a informacemi o ceně za hovor fotografie Andrey Verešové ve vulgární póze. Těmito snímky by se modelka, která se mezitím stala matkou dvou dětí, rozhodně nechlubila. A její muž už vůbec nechce, aby byla jeho manželka prezentovaná jako lehká holka na telefonu.

Od právníka by se ovšem dalo očekávat, že se v této situaci obrátí ke zdroji problému. Tedy k autorovi fotek nebo na zmíněnou televizní stanici.

Místo toho předvedl záchvat nepříčetného vzteku reportérce, která volala Andree kvůli vyjádření. „Jdi do pr…, ty krá… jedna. A ty to polož,“ řval Daniel Volopich střídavě na svou ženu a redaktorku. A padla i naprosto nepublikovatelná slova.

Modelka se zkusila omluvit. „Promiňte reakci mého manžela, jsem shodou okolností zrovna u něj v kanceláři,“ řekla do telefonu Verešová, z jejíhož hlasu byl podle reportérky slyšet šok.

Pak se telefon odmlčel. Zda jej položila sama Verešová, anebo si to vzal na starost Volopich, jenž na to byl dostatečně v ráži, není jisté.