„Velmi mne pobavilo tvrzení pana Volopicha, že ho účast jeho bývalé ženy v Miss Monokini 1990 může obchodně poškodit. Vždyť to byl právě Volopich, kdo donutil Brigittu, aby se téhle podivné soutěže tehdy zúčastnila,“ napsal Blesk.cz člověk, který se představil jako Milan a v roce 1990 se na soutěži Miss Monokini podílel jako jeden z pořadatelů.

Fotogalerie
1 fotografie

„Brigittě se moc do té soutěže nechtělo, ale Volopich ji doslova ukecal a dokonce jí slíbil, že když se zúčastní, tak se postará o to, aby Brigitta uspěla. Nikdo tehdy moc jeho počínání nechápal. Vždyť každej normální chlap nechce, aby jeho ženu někdo okukoval, jenže u Volopicha to bylo přesně naopak,“ tvrdí Milan.

„Je to od něj vážně sprosté, že teď tvrdí, že mu účast jeho exmanželky způsobuje obchodní problémy. Vždyť největší problémy měla kvůli tomu Brigitta, která měla za to jako soudkyně velké nepříjemnosti,“ uzavřel Milan.

Sám Volopich se nechtěl k účasti své manželky v nudistické soutěži vyjadřovat. Velmi zdrženlivě pak celou věc komentovala i jeho současná manželka Andrea Verešová. „Moc mne to nezajímá, co dělala kdysi bývalá manželka mého muže. Soustředím se na to, co dělám já. Je ale klidně možné, že takovéhle věci mohou mého manžela v práci poškodit,“ řekla Blesk.cz bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra a současná žena předního plzeňského právníka Daniela Volopicha.