Když se Iveta dozvěděla, jak se její ctitel jmenuje, jen se usmála a prohlásila: "No, co se dá dělat. Jirků je na světě hodně."

Stylista Jiří Šmídek se do seznamky v TopStar přihlásil ze zvědavosti. "Nevěřil jsem, že je Iveta taková, jak ji prezentují média," říká Jiří, který prozradil, že se se zpěvačkou potkal před 25 lety. Ji a Petra Sepéšiho oblékal do nějakého pořadu.

"Mám pamatováka na tváře a věděla jsem už podle medailonku, že Jirku odněkud musím znát. Jen jsem nemohla přijít na to odkud a on mi to připomněl, potkali jsme se pracovně ještě s Petrem Sepéšim," říká Iveta. Ta brala rande naslepo od začátku jako nadsázku.

"Podobné rande jsem zažila jen jednou v životě a bylo to hodně dávno. Můj kamarád mi domluvil schůzku se svým kamarádem a dopadlo to tak, že jsme spolu pak sedm měsíců chodili. Tentokrát jsem zažila příjemný večer, ale vztah z toho nebude. Jirka je sice příjemný člověk, ale není to můj typ."

Fotogalerie
9 fotografií

Iveta po dlouhé době normálně jedla

Rande proběhlo v pražském klubu Avion, kde dvojice ochutnala thajské pochoutky a víno. "Po dlouhé době jím normální jídlo, kdyby to viděl můj terapeut Petr, ten by mi dal. Zítra ráno budu muset rybník oběhnout ne dvakrát, ale čtyřikrát. Bylo by ale trapné dát si na večeři s chlapem něco dietního, to muži nemají moc rádi. My jsme si dali rovnou pět chodů i se sladkým čokoládovým zákuskem nakonec. Moc jsem si pochutnala, thajské speciality mám ráda a nevěřila jsem, že kuchař není rodilý Thajec, jídlo bylo vážně dokonalé. Nechala jsem si ho pak zavolat a vysekla mu osobně poklonu a přidala desku Děkuju Vám, Andělové s věnováním," svěřila se zpěvačka.

"Iveta je úplně normální holka, pohodová, vtipná, milá. Překvapila mě i tím, kolik věcí z minulosti si pamatuje, vzpomínali jsme hodně na staré časy. I kdyby mělo zůstat jen u přátelství, budu rád. Určitě se ještě uvidíme, Iveta mě pozvala na svůj vánoční koncert do Uhříněvsi," prohlásil Jirka.