„Já vážně netoužím po lidech. Mám z nich fobii. Jenom mi ubližují. Bez lidí mi je mnohem líp,“ míní Iveta. Rozhodnutí skončit na čas se zpěvem nelituje.

Po zpívání se Ivetě zasteskne jen občas. „Dodržím ale slovo a mikrofonu se chopím nejdřív koncem roku. Třeba se lidem začne po mně stýskat,“ říká s tím, že když má absťák, zpívá si při vaření. „Časem začnu chodit zase k paní profesorce na hodiny zpěvu a zaplatím si i hodiny tance.

Bartošová se chce věnovat rodině

Teď se chci ale věnovat klukům a domácnosti,“ je rozhodnuta Bartošová, která včera oslavila s Jiřím Pomeje dvouleté výročí. „Bylo to 18. března 2008, co jsme si s Jirkou dali první pusu v Čimelicích na hřbitově,“ připomněla.

Výročí strávili s manželem v posteli a hezké počasí je vytáhlo jen na krátkou procházku. „Dokud byl Artur ve škole, z postele jsme nevylezli,“ přiznala Iveta, které prý sex na dovolené chyběl. Navíc se prý nevzdala myšlenky na další dítě.

Kdy se ale odváží vykročit z domu dál než jen na pár metrů, zpěvačka neví. „Až budu mít pocit, že se mi chce,“ tvrdí Bartošová, která prý navíc musí do září namalovat patnáct obrazů, aby mohla uspořádat výstavu. „V Mexiku jsem nabrala tolik inspirace, že to půjde lehce,“ doufá Bartošová.

Fotogalerie
5 fotografií