Tak takovouhle detektivku by těžko napsala i mistryně v oboru Agáta Christie. Únosce Macura, výhružné telefonáty, volání o pomoc, pravá italská honička, pletky s policií a výslech na policejní stanici carabinierů. Takhle vypadal pátek našeho milostného trojúhelníku.

Iveta Bartošová jako zakletá princezna, kterou drželi zavřenou na zámku, v pátek v podvečer konečně opustila sídlo rodiny Domenica Martucciho, aby se svým princem, zachráncem Josefem, odešla do hotelu. Je otázkou, jestli si jen krátce odpočinou a hned se vydají na zpáteční cestu domů do Čech.

Video
Video se připravuje ...

Rychtář se dobýval k Martuccimu a urval kliku TV Nova

Rychtář totiž sliboval Ivetě dovolenou a pobyt u moře, které Iveta tak miluje, proto je možné, že si nakonec pobyt o něco prodlouží.

Video
Video se připravuje ...

Jak Pepa dobyl pevnost Pavel Machan, Marek Pátek, Karolina Hošek

Dva dny vězení na zámku

Iveta byla uvězněná na Martucciho italském zámku nejméně dva dny... Drželi ji tam neznámí lidé, Martucciho rodiče a služebnictvo, kteří na ni nemluvili jinak než italsky a anglicky. Zoufalá Iveta se několikrát tajně dostala k telefonu a volala Josefu Rychtářovi, který po ní několik dní po celé Itálii pátral, o pomoc.

Video
Video se připravuje ...

Šťastné shledání Ivety a Josefa Pavel Machan, Marek Pátek, Karolina Hošek

Rychtář se nakonec rozjel na jih do Peschici, kde Martucciho zámek stojí. Po celodenním vyjednávání a zoufalém dobývání se do objektu vše nakonec skončilo happy endem. Krátce po šesté hodině ji propustila rodina hraběte Martucciho, kterou Iveta s hysterickým pláčem v hlase označila za šílenou, na svobodu.

Fotogalerie
5 fotografií