MÓDNÍ LOVCI

Tým módních lovců vyráží do terenénu několikrát do měsíce. Zatím navštívil třeba Liberec, Kolín, České Budějovice, Třeboň, Beroun a další města... Tým tvoří kameraman Lukáš Červený, fotograf Martin Hurda, reportérka Tereza Kühnelová a režisér projektu David Vaníček. "Máme natočeno s předstihem, takže se nevyhneme tomu, že až bude typické podzimní sychravo, budeme ještě ukazovat úlovky babího léta, ale samozřejmě se chystáme na akce tzv. pod střechou. Zaměříme se na plesy, oslavy, vernisáže," říká režisér pořadu David Vaníček.

Módní policie v Třeboni.
Autor: Martin Hurda

ZNĚLKA

Módní policie má i vlastní znělku. Štáb Blesku ji natáčel kousek od Staroměstského náměstí. Děj naznačuje, že Františka svým pohledem pečlivě pozoruje nejen celebrity, ale i lidi na ulici, kteří jsou logicky zaskočeni a překvapeni… Ve znělce si zahráli Františčini kolegové z newsroomu Blesku Markéta Volfová (24) a Michael Sedlický (24). Autorem hudby ke znělce je zpěvák a skladatel Kuba Kubín (23) z Hradce Králové. „Složit hudbu ke znělce pro Františku, to pro mě byla čest, tvůrci pořadu mi nechali volnou ruku,“ řekl Blesku Kuba.

 

Podívejte se na video ze zákulisí:

Video
Video se připravuje ...

Františka o novém pořadu: Móda v ulicích si zaslouží pozornost! David Vaníček, Lukáš Červený

 

Františka Čížková při natáčení znělky.
Autor: Petr Novotný

KLUB MÓDNÍ POLICIE

Každý, kdo se stane součástí Módní policie, dostane kartičku se svým jménem na památku. "Vznikne tak klub členů módní policie. Brzy budeme mít na Blesk.cz hromadrnou galerii, kde budou mít čtenáři do historie ke všem modelům z ulice a i se samotným klubem máme další plány," dodal šéfredaktor Blesk.cz Petr Konečný.

Do znělky nazpíval také vokály a s celkovým výsledkem byla ostatně spokojená i Františka: „Je velmi šikovný, hudba má dynamiku, je podle mých představ.“

Kartička Klubu Módní policie
Autor: Martin Hurda

NATÁČENÍ

Módní policie může přijet i k vám. Čeká nás zima, a tak si náš štáb vybírá také z pozvánek na kulturní a společenské akce, kde by mohl lovit novou inspiraci. Pozvánky můžete posílat na tip@blesk.cz a do předmětu napište »Módní policie ulice«.

Františka v dekoraci studia Módní policie
Autor: Lukáš Červený


Fotogalerie
14 fotografií