"Poněvadž kolují různé fantastické zvěsti, musím potvrdit, že po společné dohodě s Natty bylo zahájeno rozvodové řízení a konečný rozsudek byl vynesen před několika měsíci," sdělil Belmondo.

"Protože chci chránit svůj soukromý život, nepovažoval jsem za užitečné o rozchodu s mou chotí Natty informovat," uvedl velikán francouzského filmu.

Jean Paul Belmondo se s Natty Tardivelovou oženil po 13 letech společného života v prosinci 2002. Následujícího roku mu Natty porodila dcerku Stellu.
Herec, kterého v roce 2001 postihla těžká mozková mrtvice, po níž zůstal částečně ochrnutý, se nedávno vrátil k filmu a ve snímku Un homme et son chien (Muž a jeho pes) režiséra Francise Hustera ztělesnil hlavní roli.

221669:gallery:true:true

Belmondo, který ve světě filmu uplatnil svou mužnost, temperament i komediální talent, má na svém kontě devět desítek snímků, například Muž z Ria, Borsalino, Policajt nebo rošťák, Zvíře či Poloviční šance. V rolích ochránců zákona, gangsterů, elegantních svůdců, podvodníčků či dobrodruhů uplatňoval i své proslulé kaskadérské kousky. Ještě v pětašedesáti šplhal z jedoucího auta po žebříku do helikoptéry.

(Zajímá vás Belmondo v roli otce? Čtěte zde!)