Nejslavnější taťka Nanu

Tak tohle je nejstarší otec na světě! A na svůj 'titul' je náležitě pyšný. "Chtěl bych na svět přivádět děti až do svých sta let," tvrdí Ind Nanu Ram Jogi (91), který má jednadvacet potomků! Benjamínek Giriju se mu narodila vloni.

Fotogalerie
6 fotografií

Anthony Quinn

Hollywoodský playboy (†86) drží mezi slavnými táty prim. Za svůj život stihl tři manželství a zplodil třináct dětí. Nejmladší z nich, syn Ryan, se narodil, když Anthony oslavil dvaaosmdesátiny! Určitě by ve své touze 'rozsévače' pokračoval, kdyby ho nedostihla smrt.

Jan Saudek

Kontroverzní fotograf (72) se stal vloni poosmé otcem! I když si přál holčičku, z narození syna Matěje se ve svých jednasedmdesáti letech pořádně radoval. Chlapce mu porodila přítelkyně Pavlína Hodková (26).

Jean-Paul Belmondo

'Muž z Acapulca' s úsměvem rošťáka se stal tátou po dvou mrtvicích, infarktu a vážné operaci cév! Francouzský idol (75), který za sebe nikdy nenechával zaskakovat dubléry, dnes potřebuje stejnou péči své manželky Natty (45) jako jeho pětiletá dcerka Stella...

Karel Gott

Mnohanásobný Slavík (68) se stal počtvrté otcem teprve nedávno. Jeho manželka Ivana (32) mu porodila Nellu Sofi i. Malá Charlotte Ella (20 měsíců) se tak může radovat ze sestřičky.

Boris Hybner

Konečně syn! Slavný mim (66), který jen málokdy odloží typickou čepici, se mohl ze svého syna Maxe (7) radovat ve svých devětapadesáti letech. Po dcerách to pro něho byla příjemná změna.

Jiří Menzel

Oscarový režisér, který se před čtyřmi roky oženil s Olgou Kelymanovou (30), se co nevidět stane také otcem-sedmdesátníkem. I když potomka slavný pár údajně neplánoval.

A Pacino

'Ďáblův advokát' (68) se nikdy neoženil, zato se mu před osmi roky narodila dvojčátka Olivia a Anton. S herečkou a přítelkyní Beverly D´Angelo (56) si děti dlouho přáli. Podstoupili umělé oplodnění a pak se o dvojčata tři roky soudili...

Bolek Polívka

Valašský král se stal pošesté otcem vloni na podzim. Jeho přítelkyně Marcela Černá, kterou Bolek (59) prý konečně požádal o ruku, mu po dvou synech porodila holčičku Marianu (6 měsíců).