Jeho v pořadí již třetí nastávající má být milionářka Nancy Shevell (48). O 'svolení' už požádal i svoji dceru Stellu (36).

I přesto, že se McCartney rozhodl přidat na své nové album London Undersound, které má vyjít v říjnu, dosud nezveřejněné milostné vyznání, jež kdysi pro Mills napsal, jeho srdce už dávno hoří pro jinou. Jeho vyvolenou se stala milionářka Nancy Shevell. O tom, že to s ní myslí opravdu vážně, svědčí i rozhodnutí, udělat z Shevell paní McCartney. Dokonce se už ptal i své dcery Stelly, známé módní návrhářky, co na chystanou svatbu říká. A ta je z jeho nápadu nadšená.

Se Shevell randí exbrouk od loňského podzimu, ale oficiálně ji veřejnosti představil až koncem května, když se jeho rozvodové řízení s bývalou modelkou chýlilo ke konci. Během bitvy o majetkové vyrovnání s Mills hledal zpěvák v náruči krásné Shevell klid a pochopení. Srdce této americké podnikatelky si získal i tím, když se jí snažil pomoci překonat ztrátu bratra Jona Lawrence.

Při rozvodu se zhrzená Mills pokoušela od manžela získat maximum financí a během nekalého boje vytahovala na světlo nepříliš lichotivé detaily z jejich manželského života. Ve finále si ale šťastná Heather odnesla téměř 787 milionů korun.

Z rozvodových tahanic, které nebraly konce, se však legendární hudebník nepoučil a do manželství chce vstoupit potřetí. McCartney si vzal Mills v roce 2002, čtyři roky po smrti své první ženy Lindy (†57). S druhou ženou má čtyřletou dceru Beatrice.

 

Paul McCartney: Vyznání pro 'bejvalku'