A ve finále šťastná Mills, která si odnesla téměř 787 milionů korun. Ne vždy však byli manželé 'na kordy'. O tom svědčí i píseň, kterou exbrouk své bývalé napsal. A jeho vyznání poprvé spatřily oči veřejnosti...

Píseň zamilovaného exbrouka se má poprvé objevit na jeho novém albu London Undersound. Vydání je naplánováno na říjen. Tímto pozoruhodným gestem chce Paul za koncem vztahu s Mills udělat definitivní tečku. Přeje si, aby už jednali pouze v míru a nebyly mezi nimi neustálé rozbroje, jako doposud, kdy na sobě ani jeden z nich nenechal 'nit suchou'.

"Paul cítil lítost nad tím, že mu Heather zpočátku nebyla schopná říct pravdu o své minulosti. Cítil, že jejich vztah se začal řítit jako lavina neuvěřitelnou rychlostí vpřed. Ani jeden z nich netušil, že publicita jejich lásky bude tak velká," poodhalil blízký přítel McCartneyho obsah a okolnosti vzniku této písně. Podle něj Paul vždy věděl, že je Mills komplikovaná osoba, ale nikdy jí nepřestal být vděčný za to, že mu dokázala v těžké životní situaci pomoci.

McCartney si vzal Mills v roce 2002, čtyři roky po smrti své první ženy Lindy. S Mills má čtyřletou dceru Beatrice.


Moje duše

Již dlouho znám všechna tvá tajemství,

chci po tvém boku kráčet ohněm,

tak rozzáři mé oči svým úsměvem.

Význam: McCartneyho vyjadřuje Heather svoji podporu, slíbí jí, že jí pomůže ve všech problémech a bude při ní stát i přesto, že zná její tajemství z minulosti (mj. erotické fotografie, práci luxusní prostitutky...)

Byl jsem probuzen kouzlem.

Byl jsem sám na celém světě.

Vezmi mě odtud pryč.

Význam: Zpívá o radosti ze setkání s Heather potom, co mu zemřela jeho manželka Linda (rok 1998) a on prožíval 'temné období'.

Jak mohou krást tyto pocity.

Jak mohou takto lhát světu.

Obrázek tvého úsměvu je pryč.

Jedna duše je pošramocena.

Jedno srdce je nahrazeno.

City znetvořené.

Náš vesmír napaden.

Nikdo už čas nevrátí zpět.

Význam: McCartney si stěžuje na fotografy, kteří zveřejnili jejich vztah a na novináře, kteří o nich psali lži, jež málem rozbily jejich lásku.

 

Mills začala rozhazovat peníze od McCartneyho. Článek zde.