O rozvodu vyprávěl britskému listu The Sun baseballistův kamarád: "Alex tvrdí, že jsou s Madonnou duchovně spříznění a ona mu pomohla objevit kabalu."

Zatímco Rodriguez se zakoukal do popové královny, jeho žena zase do zpěváka Lennyho Kravitze. Měla za ním údajně odletět do Francie.

"V posledních týdnech Alex zůstal v New Yorku, zatímco Cynthia pobývala v jejich domě na Miami. Odjela do Paříže, když jí Lenny nabídl rameno, na němž si může poplakat kvůli rozvodu. Cynthia je z rozvodu zničená a potřebuje vypadnout," dodal zdroj.

Zničená Rodriguezova choť je přesvědčená, že Madonna jejímu muži doslova vymyla mozek.

"Cynthia tvrdí: ´Připadá mi, že Madonna ovládá jeho mysl. Nemůžu vůbec poznat toho muže, ve kterého se změnil,´" tvrdil zdroj blízký Rodriguezové listu New York Daily News.

Madonna se měla s Alexem sblížit v tělocvičně, kam chodila bez manžela Guye. Její mluvčí Liz Rosenbergová to ale popírá.

"Madonna a Alex mají stejného manažera - Guye Osearyho. Znají se a Madonna vzala své děti na zápas New York Yankees minulý týden. Není nic jiného, co by se na tom dalo komentovat," uvedla Rosenbergová.

Tato mluvčí také několikrát popřela, že by se Madonna hodlala s Ritchiem rozvést. O víkendu se navíc manželé sešli v newyorském kabalistickém centru ke společným modlitbám.

Zpěvák Lenny Kravitz zase popřel milostné city k Cynthii: "Mezi mnou a Cynthií Rodriguezovou není rozhodně žádný milostný poměr. To není jistě na sto procent pravda."