Kramár, který je známý i českým televizním divákům zejména ze seriálu Letiště, se přiznal, že za zpěváka se nepovažuje. V nejbližším termínu se v této roli představí tuto sobotu v Praze.

"Nejdřív jsme začali dělat cédéčko, protože to trvalo déle, to je jako slůně, 12 měsíců. Marko, ten byl za devět měsíců," žertoval herec, který byl léta známý jako zarytý starý mládenec. Marko se narodil koncem května. Kramár už má syna Timura a dceru Tamaru. Obě jeho starší děti už v všechny písničky z otcova alba znají. Jsou na něm dokonce slyšet i jejich hlásky, Kramár totiž za jejich účasti nazpíval ukolébavku.

Fotogalerie
1 fotografie


"Stále jsem si říkal, že by to mělo být víc herecké cédéčko, šansonové," řekl Kramár, který na hudební scéně debutuje deskou písniček v "přímořských" rytmech. I když byly prakticky všechny písničky napsány Kramárovi "na míru", jeden hit si však přece jen půjčil, a to píseň Ľúbim ťa, kterou se proslavil jeho dlouholetý kolega ze Slovenského národního divadla Michal Dočolomanský.

"Hledal jsem jeden song, který je známý. A Mišo je také herec, který nahrál pár písniček, já jsem také zpívající herec," vysvětlil Kramár.

Michal Dočolomanský kmotrem
Dočolomanský Kramárovi desku pokřtil, i když jen přes telemost. "Jsem rád, že to nazpíval," řekl přes telefon Dočolomanský, který v posledních měsících bojuje s těžkou nemocí. Album nakonec uvedli do života jeho spoluautoři a Kramárova manželka Nataša s dětmi.

Kramár, který napřesrok oslaví padesátiny, jako zpěvák vystoupí tuto sobotu v Praze na koncertě, který bude uspořádán v rámci akcí zaměřených na boj s rakovinou prsu. Na pódium se postaví vedle Zlatých slavíků, jako jsou Lucie Bílá, Pavol Habera a Peter Cmorik. Herec, který si v posledních měsících udržoval popularitu i díky českému seriálu Letiště a slovenské Ordinaci v růžové zarhadě, strávi i prázdniny na jevišti. Jeho příznivci ho uvidí v Česku i na Slovensku na akci Léto hereckých osobností.