Po velikonočních svátcích zasáhla rodinu Jennifer Garnerové velmi tragická událost - v pětaosmdesáti letech se totiž odebral na věčnost její otec. Během minulého víkendu se pak konal jeho pohřeb, který byl dokonce streamován online prostřednictvím sociální sítě Facebook. A tehdy došlo k nečekanému „coming outu“ nejstaršího potomka slavné herečky a jejího ex-manžela Bena Afflecka.

Vnučka zesnulého, Seraphina Rose, na smuteční obřad v jednom z kostelů v Charlestonu dorazila oděná v černém pánském obleku s kravatou. Své dlouhé vlasy si ostříhala nakrátko a představila se pod svou novou identitou: nechává si teď říkat Fin Affleck. Právě takovým jménem se uvedla u řečnického stolu se čtením biblických veršů na posledním, emotivním rozloučení se svým dědečkem. 

Video
Video se připravuje ...

Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez Videohub

Od té doby byl Fin viděn na veřejnosti hned několikrát. Jak paparazzi odhalili, chodí tak i do školy, a oděný v takzvané over-sized tričko a cargo šortky rovněž zašel za svou maminkou do nehtového studia, kam Jennifer zamířila na manikúru. Není pochyb, že rodiče jsou s jeho proměnou takzvaně v míru - koneckonců je důležité, že je šťastný sám Fin.

Nebyl by ostatně jediným celebritním dítkem, co si prošlo změnou pohlaví - v minulosti dcera zpěvačky Cher (77) Chaz přiznala, že je transgender. Syn herečky Jamie Lee Curtisové (65) se zase  stal dcerou Ruby. A také to může být jenom dočasná fáze sebehledání - i dcera Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60) Shiloh (17) si nechávala jednu dobu říkat John a nosila jenom mužské oblečení. Aktuálně se však uvádí, že se cítí jako dívka.

Fotogalerie
37 fotografií