Když se řekne březen, mnozí si představí jen příchod jara. Ale pro fanoušky dobré zábavy a slavnostní atmosféry je to především čas zelené vlny oslav svatého Patrika. A nikdo to neví lépe než modelka Claudia Romaniová (41), která své zapálení pro módu a svátek proměnila v sexy podívanou.

Na první fotografii je vidět, jak pózuje v odvážných zelených šatech, které zdůrazňují její siluetu a přidávají špetku elegance k laškovné atmosféře. Doplňky v podobě černých sandálů na podpatku a velkých slunečních brýlí dokonale ladí s celkovým dojmem sexy provokativnosti.

Druhá fotografie odhaluje více než původní šaty. S šerpou s nápisem „Polib mě, jsem Irka" a minimalistickým bikinovým outfitem modelka ukázala, že oslavy mohou být pikantní i zábavné. Poslední fotka s vyšpuleným pozadím je jen dezertem na celé této podívané.

Claudia Romaniová, italsko-americká modelka narozená 14. dubna 1982 v L'Aquile v Itálii, je ženou, která svou krásou a charismatem přitahuje pozornost na každém kroku. Po studiích v Anglii se Romani stala významnou tváří v modelingu, když se objevila na obálkách předních časopisů jako Maxim a byla v roce 2006 zvolena jako jedna ze 100 nejvíc sexy žen světa magazínem FHM Denmark. Její kariéra nabrala na obrátkách s vítězstvím v soutěži „sexy supporter Italy" v roce 2014 a s účastí v televizní reality show Secret Story 9 v roce 2015.

Romani je také známá svým zapojením do charitativní práce, zejména jako mluvčí projektu Forza l'Aquila, který podporuje její rodné město po zemětřesení, a jako zastánce práv zvířat a veganského životního stylu. V roce 2019 se stala občankou Spojených států, ve kterých žije od roku 2010.

Video
Video se připravuje ...

Emily Ratajkowski v reklamě pro DKNY. Youtube.com_Blakcace/BPŽ

Fotogalerie
91 fotografií