Bývalý fotbalista Filip Šebo se do zpěvačky Emmy Drobné zakoukal už v době, kdy randila se zpěvákem ze SuperStar Štěpánem Urbanem (26). Ale protože byla tehdy zadaná, o Filipa nejevila zájem. Po rozchodu sice jejich láska nakonec dostala šanci a na podzim 2019 se provalilo, že Emma a Filip přece jenom tvoří pár. Po čtyřech letech romantiky a cestování po celém světě je ale i jejich lásce je konec. 

Přestože se už dlouhé týdny šeptalo o krizi, slovenskému magazínu PLUS 7 DNÍ se podařilo zjistit, že partneři už dávno nesdílejí stejnou domácnost! „Už spolu nežijí několik měsíců. Emma se odstěhovala,“ citovali zdroj z jejich blízkého okolí. Zpěvačka si dokonce v lednu loňského roku koupila ve Starém Městě vlastní byt, kde nedávno dokonce točila reklamu na vůz, kterým teď jezdí. 

Filip zůstal sám v hnízdečku, kde žili společně, a kde měla Emma ještě donedávna nahlášený trvalý pobyt. I toto bydlo se nacházelo ve Starém Městě a koupil ho podle katastru sám sportovec v červnu 2020, a tak zjevně nemusely bývalé hrdličky řešit ani tahanice s finančním vyrovnáním kvůli společně zakoupené nemovitosti.

Video
Video se připravuje ...

Krásná SuperStar Emma Drobná: Druhý domov na Ibize a tajná svatba? Markéta Reinischová

Nemám potřebu vyjadřovat se o svém soukromí,“ reagovala vítězka čtvrté série pěvecké soutěže SuperStar na otázky ohledně jejich rozchodu. Nijak ho ale nepopřela. Je totiž pravdou, že ještě donedávna se na sociálních sítích chlubila zamilovanými záběry s partnerem, zatímco nyní jich o poznání ubylo. Zpěvačka se dokonce neobjevila na žádném záběru z Filipovy narozeninové oslavy kulaté čtyřicítky.

Můžeme se jen domnívat, co bylo příčinou konce jejich lásky, dokud o tom oni sami nepromluví veřejně. Jedna varianta se ale nabízí. Emma se totiž už před rokem stavěla velmi odmítavě k tématům točících se kolem svatby a těhotenství. „Ještě se necítím úplně stoprocentně připravená. Předtím se chci trochu věnovat kariéře,“ tvrdila Drobná. Její partner je ale ve věku, kdy se zakládají rodiny, už dávno...

Fotogalerie
64 fotografií