Irina Shayková se toho nebojí a za svou obnaženou postavu se rozhodně nestydí. Alespoň podle toho vypadá její nedávný vzkaz fanouškům. Na fotografii, kterou zveřejnila na instagramu totiž spolu s šaty, které si později oblékla na večírek po předávání prestižních filmových cen Oscara, ukázala své pozadí i s černými podvazky.

O modelce Irině Shaykové se ví, že se rozhodně extravagance v čele s odhalováním nebojí. A i když na večírek ve Vanity fair oblékla na první pohled vcelku střídmý a usedlý model, nebyla by to Irina, kdyby ho něčím neokořenila. Ještě před odchodem do společnosti se totiž v šatech stihla nafotit a ukázat svým sledujícím na sítích ze sebe trochu víc.

K sérii odvážných fotografií, na nichž neopomněla ukázat své oblé pozadí s podvazky, navíc modelka ještě připojila provokativní komentář: „Why don’t u 🖤me…“. Slovo you přitom nahradila pouze zkratkou u (čteno jů) a slovo love (v tomto případě česky sloveso milovat) přitom nahradila pouze černým srdíčkem. V kostce by se dalo říct, že modelka nemá pochyb o svých kvalitách. Její vzkaz všem příznivcům lze v tomto případě totiž přeložit jako „Proč bys mě nemiloval...“, z čehož už skutečně srší notná dávka sebedůvěry. No, posuďte sami.

Video
Video se připravuje ...

Irina Shayk při focení titulní strany časopisu Instagram.com

Fotogalerie
63 fotografií