Od dob, kdy se z Kristen Stewartové stala pro celý svět Bella z romantických fantasy filmů ságy Stmívání, se herečka snaží z této škatulky vymanit. Dává všem na odiv svou nevyhraněnou sexuální orientaci a preferuje převážně mužské účesy a pánský styl oblékání. O to bylo větší překvapení ji vidět na premiéře filmu Love Lies Bleeding, kam dorazila velmi spoře oblečená!

V tomto thrilleru s lesbickou tematikou ztvárňuje bývalá partnerka Roberta Pattinsona (37) jednu z hlavních rolí, a tak na akci, která se konala v divadle Fine Arts v Los Angeles, nemohla chybět. Všechny přítomné však šokovala v něčem, co bylo někde na hranici mezi plavkami a „bodýčkem“. Černá látka ji zakrývala pouze zepředu a z boku dávala na odiv část jejího ňadra.

Pravda, Kristen na sobě měla ještě sako, to ale měla tak ležérně spadlé, že vlastně nic nezakrývalo – naopak, ukazovalo zajímavě řešená záda tvořená jenom ze šňůrek. Celý outfit s absencí jakéhokoliv spodního prádla pak známá herečka, co se pyšní jednou cenou BAFTA a celou řadou posměšných Zlatých malin (kromě Stmívání byl její výkon terčem posměchu i ve fantasy Sněhurka a lovec), doplnila pouze černými silonkami a lodičkami ve stejné barvě.

Její odvaha na poli módy, tím spíše v kombinaci s ledabylým účesem jakoby nachystaným pět minut před odchodem, se nesetkala s pochopením a přijetím široké veřejnosti. Kristen si z toho ovšem těžkou hlavou nedělá. Nedávno si ostatně musela vyslechnout kritiku za odvážné fotky pro časopis Rolling Stone, na jehož titulce pózuje pouze ve vestě a s rukou v kalhotkách. Možná je tohle její odpověď všem puritánům – z jejich výtek si zkrátka nic nedělá.

Fotogalerie
32 fotografií