Tak jako herečka, kterou proslavil seriál Hra o trůny, září již nějakou dobu ve společnosti boháče Peregrina Pearsona (34), ani její ex-manžel Joe Jonas doma rozhodně nesmutní. Zdá se, že našel novou lásku v Missce Stormi Bree Henleyové (33). Kráska, která se pyšní korunkou Miss Tennessee Teen USA z roku 2008 a také Miss Teen USA 2009, má rovněž i herecké a hudební ambice - kromě pár „zářezů“ v krátkometrážních filmech se účastnila, byť neúspěšně, pěvecké show American Idol.

Kromě toho má s Joem společné i to, že ani ona nevyšla ze svého předchozího vztahu „bez závazků“. Joe si se Sophií Turnerovou pořídil dvě dcerky, Willu (3) a Delphine (1), Stormi počala s modelem Luckym Blue Smithem (25) dceru Gravity (6). Ani jedna láska však dlouho nevydržela a oba se začali poohlížet po vhodnější partii.

Aktuálně se sexy modelka nachází v Austrálii, kde se společně se všemi bratry Jonasovými, tedy kromě Joea i s Kevinem (36) a Nickem (31), užívají teplých dní. Nejprve byli viděni v přístavu v Sydney, kde se Stormi společně s Joem slunila i jezdila na paddleboardu, druhý den si zašli na bowling. Stormi, oděná v sexy černé bikiny přehozené síťovinou, musela svému příteli pořádně věřit, že ji při neobratném pádlování nevyklopí, jelikož na surf nastoupila poměrně dost nalíčená.

Video
Video se připravuje ...

Sophie Turner si zahrála ve snímku Schodiště, inspirovaném skutečnými událostmi HBO Max

Novému páru amerického šoubyznysu to každopádně moc sluší. Všichni si mohli prohlédnout její lepé křivky právě v odvážném outfitu, v němž vynikla její plná ňadra i zadeček v tangách. Následující den si oba zašli do sydneyského Bondi Bowlo... a nikdo už nepochyboval o tom, že jsou zamilovaní až po uši. Vyměňovali si něžnosti tak intenzivně, že se od sebe málem ani nemohli odlepit!

Fotogalerie
56 fotografií