Světoznámá Rachel z Přátel Jennifer Anistonová v pondělí na svém instagramu (s více než 45,3 miliony sledujících) sdílela video, na kterém ukazuje, jakým cvičením se udržuje ve své kondici. Herečka se pětkrát týdně věnuje kondičnímu cvičení s nízkou zátěží. V růžové sportovní podprsence, černém volném tílku a šedých legínách postupně vystřídala tři cviky, které má nejraději. 

Nejdříve si na podložce střihla takzvaného „horolezce“, neboli přítahy kolen k hrudníku. Následovaly dřepy na jedné noze na vyvýšené plošince. Nakonec herečka skončila u „starých dobrých“ kliků.

Třebaže existují jistě i mnohem náročnější sestavy, i tak si dala Jennifer pořádně „do těla“. V jistý moment se jen bezradně zhroutila na podložku a na chvíli zůstala ležet. „Bože... Znáte ty dny, kdy se vám do toho vůbec nechce? Musíte se překonat,“ motivovala své fanoušky. 

Vedle pravidelného cvičení si Anistonová dobře hlídá i svou stravu, aby se udržovala v co možná nejlepší formě. Nemá ale problém si čas od času vychutnat i něco nezdravého. „Když si chce dát dirty martini nebo tequilu, tak si je dá. O nic nejde,“ prozradil v létě zdroj z hereččina okolí časopisu US Weekly

 

Video
Video se připravuje ...

Dům Jennifer Aniston v Beverly Hills. Youtube.com/STARS NEWS/BPŽ

Fotogalerie
92 fotografií