Legendární „doktorka Quinnová“ ze stejnojmenného seriálu z 90. let, herečka Jane Seymourová, rozhodně patří k lidem, kteří snad nestárnou. I když 15. února oslavila už krásných 73 let, při pohledu na její fyzičku to zní naprosto neuvěřitelně. 

Týden po narozeninách se Jane obrátila na svou početnou fanouškovskou základnu na instagramu (jen tady ji sleduje přes 356 tisíc lidí) a podělila se o fotku v plavkách. 

Na snímku je z boku, jak ze břehu kráčí dál do vody. Na sobě má jednodílné červené plavky, které pevně obepínají její štíhlou a pevnou figuru, přes ně květovaný kaftan, který jí jemně povlává kolem boků, vlasy má vyčesané do drdolu a uši jí zdobí výrazné náušnice.

Navzdory věku a všem tělesným procesům, které s ním souvisí, má herečka dodnes zcela ploché bříško, pevná stehna, po celulitidě ani památky a křečové žíly či pigmentové skvrny se zdají být záležitostí pro ni z úplně cizího vesmíru. 

Jane ale rozhodně nezůstává mladá jen fyzicky. Ba naopak – důležitou součástí její kondice je i to, že je stále „mladá duchem“, zůstává mentálně nastavená pozitivně a nesoustředí se na to, že něco nejde. 

„Osvojte si sílu malých činů – stejně jako vlnky ve vodě mají potenciál vytvořit ve světě vlny pozitivní změny. Nezapomínejte, že pokrok spočívá v každém kroku vpřed; nenechte se uvěznit v myšlení typu ,všechno, nebo nic‘. Máte na to!“ vzkázala svým sledujícím motivačně v popisku nové fotky. 

Video
Video se připravuje ...

Sexy Donna D'Errico z Pobřežní hlídky pózovala v dešti. Instagram

Fotogalerie
85 fotografií