Co se týče slavných rolí, těch zase tolik Blanca nemá. Ale jde na to chytře, a aby zůstala stále v kurzu, udržuje si sexy tělo a neostýchá se ho ukazovat, když je o to zájem. Není to tak dávno, co se hvězda bizarního kultovního sci-fi hororu Bermudská příšera (2014) obnažovala v průhledné košilce a tvářila se, že je nejlepší možný vánoční dárek pro každého muže.

Tentokrát už ale zřejmě otočila stránku v kalendáři... nebo možná i víc. Nalistovala zřejmě rovnou léto, protože oblékla jen drobounké dvoudílné plavečky. Ještě že Američanka je vynesla během dovolené na ostrově Bonaire, kde tomuto obnažování počasí přeje přece jen víc než třeba u nás. Tady by si mohla uhnat i nějakou rýmičku či něco horšího.

Přece jen v přímořském rezortu na Bonaire, který je jedním z ostrovů bývalých Nizozemských Antil, si mohla kytičkované bikiny užít dosyta. Asi málokdo by si při pohledu na její nové snímky tipnul, že už je jí přes čtyřicet. Leckterá o polovinu mladší žena by této hvězdičce z hororu Followed mohla závidět.

 

Video
Video se připravuje ...

Seroš X: Griselda Reflex.cz

Fotogalerie
96 fotografií