Vdova a producentka Deana Jakubisková není ještě připravená manželův odchod uzavřít. „Mám vybrané místo a stále se rozhodujeme, ale zatím je se mnou. Děti mohou kdykoliv přijít, dveře mají otevřené. Jsem o tom přesvědčená, že momentálně v této chvíli to dělám i pro něho. Myslím si, že je stále tady a mám takový pocit, že když ho teď pochovám, tak to uzavřu a já to nechci uzavřít, protože jeho energie stále proudí po tomto světě. Cítím, že mě stále objímá,“ přiznala Jakubisková webu Pluska.sk na slovenské premiéře filmu Perinbaba 2.

Jakubiskova dcera z prvního manželství s tím ale nesouhlasí a velmi ji trápí, že její otec nemá ani 10 měsíců po své smrti místo odpočinku. „Tyto Dušičky jsem opravdu měla velkou depku, že nemá svoje místo, kam můžu přijít, vypovídat se a zapálit svíčku. Doufám, že neskončí jako Deanina máma, která už několik let leží u ní doma v urně na klavíru,“ šokovala Janette se smutkem v hlase. Producentka se zkrátka svých milovaných a nejbližších nechce vzdát a raději jim dělá pietní místo u sebe doma.

Deana Jakubisková se s nevlastní dcerou Janette setkala právě na premiéře, kam obě přišly zahalené v černé barvě. Snímek Perinbaba 2 byl posledním dílem Juraje Jakubiska a Deana s ním na něm pracovala coby producentka. „Velmi mě zasáhlo, že dvojka pohádky Perinbaba je symbolem jeho odchodu,“ přiznala webu Deana. Když totiž společně točili první díl Perinbaby, zrovna v té době se brali a narodil se jim syn. Pro Jakubiskovou je tak Perinbaba 1 symbolem jejich společného začátku.

Video
Video se připravuje ...

Jakubisko točí Perinbabu 2! Na plátno vrátí i mrtvé herce! Hana Höschlová, Petr Soukup

Fotogalerie
54 fotografií