Za dům ve Westlake Village zaplatila herečka 6,4 milionu dolarů. Na 650 metrech čtverečních obytné plochy najdete 5 ložnic a 6 koupelen. Nechybí ani klimatizovaný vinný sklípek, kino, soukromá herna a krytá terasa. Samozřejmostí je i garáž pro čtyři auta, která je propojená přímo s domem.

Mezi zvláštnosti domu patří vodní bar a prosklená podlaha, kterou je vidět právě do vinného sklípku. Zajímavý je i interiér domu, který je laděn do světlých barev ve spojení s velkými okny, ze kterých je nádherný výhled do okolní krajiny. Dům působí velmi prostorně a je plný světla.

Nemovitosti vévodí obrovská kuchyně spojená s jídelním koutem, ale dům nabízí i prostornou jídelnu pro případ, kdy se sejde větší množství strávníků. Součástí obýváku je i bar. Luxusní jsou pochopitelně i koupelny laděné do bílé barvy s doplňky v barvě zlaté. Mrkněte do galerie a posuďte sami, že v takovém domě se jistě bude líbit oblíbené herečve, ale i celé její rodině.

Video
Video se připravuje ...

Premiérův otevřený rozhovor. Zelenskyj rozzuřil Polsko. A Gregorová o svatbě Ondřeje Bára Horáková, Lukáš Červeny, reuters