Designérka Christine Baumgartnerová si k soudu podala stížnost, že jí Kevin Costner platí na výživném příliš málo. Podle webu TMZ, jenž má dokumenty k dispozici, jí dosavadních 129 tisíc dolarů (2,9 mil. korun) přijde nedostačujících. Baumgartnerová tvrdí, že společné děti zkrátka potřebují víc! Dalším důvodem pak má být fakt, že nově zjistila, kolik Costner skutečně vydělává. 

Manželé spolu mají syny Caydena (16) a Hayese (14) a dceru Grace (13). Podle Christine je důležité, aby si děti u obou rodičů užívaly stejný životní standard. Jak uvádí v dokumentech, s tátou přebývají v sídle na pláži, jehož cena se odhaduje až na 95 milionů dolarů (tedy více než 2,1 miliard korun). Létají navíc na společné luxusní dovolené. 

„Měl by platit víc, aby děti mohly jezdit na srovnatelné dovolené, když jsou s matkou. To je fakt, i kdyby vyplácené výživné mělo zároveň pozvednout i životní úroveň Christine,“ stojí v papírech. 

Kalifornský standard

Podle Baumgartnerové je to standard vyžadovaný kalifornským rodinným zákoníkem. Údajně pouze na jeho základě pak tvrdí, že částka 129 tisíc dolarů měsíčně nestačí – místo toho požaduje 175 057 dolarů (3 908 445 korun) měsíčně. Ani tato částka prý není zcela vyhovující, umožnila by ale dětem poskytnout alespoň přibližně srovnatelnou životní úroveň. 

Podle návrhářky jde pro Costnera navíc v podstatě jen o drobné. Jen od roku 2021 si měl ročně přijít na více než 19,2 mil. dolarů (429 mil. korun) – což je přes 1,6 milionu dolarů (35,7 mil. korun) každý měsíc. 

Costnerova kariéra navíc podle Baumgartnerové zažívá úplný boom. Za 4. sérii seriálu Yellowstone si údajně přišel na 11 milionů dolarů (přes 245 mil. korun) a za 5. sérii na 10 mil. dolarů (přes 223 mil. korun). Navíc tvrdí, že má vydělat 12 milionů dolarů (268 mil. korun) na nadcházejícím filmu Horizon a dalších 12 milionů za pokračování, které už dostalo zelenou.

Nové bydlení

Christine si také aktuálně hledá nové bydlení... V září se plánuje stěhovat do pronájmu v Montecitu za 40 tisíc dolarů (893 tisíc korun) měsíčně. Pokud vám to přijde jako luxusní představa, tak vězte, že si designérka nad svými podmínkami naříká. V dokumentech píše, že na rozdíl od Kevinova plážového sídla je její pronájem „na kopcovité straně dálnice, nemá přístup k pláži, není ani v docházkové vzdálenosti od pláže a nemá žádný hezký výhled.“ To zní skutečně strašně. Není divu, že už vyhlíží něco lepšího...

Video
Video se připravuje ...

Rozvodová bitva moderátorky Novy Vítové graduje: Jde o děti! Markéta Reinischová

Fotogalerie
76 fotografií