Herečka byla za režiséra Stanislava Párnického (†77) vdaná 14 let a má s ním jedinou dceru Simonu (43). I když si svého exmanžela velmi váží a natočila s ním krásné role, nemůže zapomenout na jejich rozvod.

„Rozvedla jsem se, souhlasila jsem s tím, že prodáme dům a rozdělíme si peníze. Bylo mi úplně jedno, jestli budu mít kde bydlet. Chtěla jsem být jen s Braněm. Měla jsem v té době štěstí, že jsem vydělala na zahraničním seriálu na vlastní dům. Vyplatila jsem bývalého manžela a zůstala v něm s dcerou a přítelem,“ uvedla Zdena, která manžela opustila kvůli mladšímu muzikantovi Branislavu Kostkovi (52).

Nekompromisní rozhodnutí si vybralo svou daň. „Finančně mě to odstupné vyčerpalo tak, že jsme nějakou dobu žili v maličkém podnájmu a dům se pronajímal. Nebylo to nejlepší období a nikdo to tehdy nevěděl,“ dodala Studenková.

Video
Video se připravuje ...

Zdena Studenková (66) přiznala: Na prsa bych si nikdy nenechala sáhnout! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Všechno zlé je ale k něčemu dobré. Přes všechny těžkosti z dcery vychovala úspěšnou dámu. Simona vystudovala masmediální komunikaci i VŠMU - obor scenáristika a dramaturgie, věnovala se práci v PR agentuře a jistý čas výrobě šperků.

„Moje dcera je hotový filmový a knižní maniak. Když se jí zeptám, na co bychom měli jít s Braňkem do kina, hned mi řekne, co je dobré, špatné, blbost, čemu se mám vyhnout… Ví vše o režisérech, scenáristech… Na její doporučení dám,“ chlubí se atraktivní blondýnka.

Režisér Stanislav Párnický zemřel letos 31. března. Dlouhé roky točil pro Slovenskou televizi, Zdenu obsadil do několika seriálů a třeba i do filmu Kára plná bolesti. Režíroval slovenskou verzi Ordinace v růžové zahradě.

Studenková je po boku Branislava Kostky (52) šťastná už 30 let, i když se doposud nevzali.

Fotogalerie
58 fotografií