Jméno irského hudebníka Ronana Keatinga v České republice nepatří k těm nejznámějším, jeho hity ale zná prakticky každý. Keating nazpíval například slavnou píseň z romantické komedie Notting Hill (1999) When You Say Nothing At All, chytlavé Time After Time nebo If Tomorrow Never Comes.

Slavný zpěvák teď prožívá jedny z nejtěžších chvil ve svém životě. V sobotu během vážné autonehody zemřel jeho starší bratr Ciarán Keating, jemuž bylo něco přes 50.

Manželé jeli za synem

Ke srážce celkem tří aut došlo zrovna ve chvíli, kdy se svou manželkou Annemarie cestoval na fotbalový zápas jejich syna Ruairího. Zranění Annemarie naštěstí nebyla život ohrožující. Po nehodě byla převezena do nemocnice Mayo University Hospital, ale podle všeho už je doma.

Nabitý pohřeb

Pohřeb Ciarána Keatinga proběhl ve čtvrtek v kostele svatého Patricka v Louisburgh v Irsku. Účast byla skutečně hojná: dorazili hráči ze synova týmu, členové skupiny Boyzone i zástupci charitativní organizace Marie Keating Foundation, kterou bratři vybudovali na počest své maminky Marie Keatingové, jež podlehla rakovině v roce 1998.

Slavný zpěvák v hustém průvodu pomáhal nést bratrovu rakev a v kostele pak dojemně zazpíval. Mimo jiné zazněla i píseň This Is Your Song, kterou napsal právě pro svou zesnulou maminku. „Kráčeli jsme společně až do konce, jednou si všichni spolu zazpíváme,“ zní část textu. 

Po Ciaránovi zůstala manželka Annemarie, synové Conall a Ruairí, dcera Aisling a vnoučata Bobbi, May, Reggie, Archie T. a Sonnie. 

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Berlusconiho: Rakev posetá růžemi i dcery a přítelkyně se slzami Reuters

Fotogalerie
35 fotografií