Kourtney Kardashianová, starší sestra Kim Kardashianové (42), a její manžel Travis Barker mají obrovský důvod k radosti. Konečně se totiž dočkali vymodleného těhotenství! O miminko se snažili dlouhodobě, což jejich fanoušci věděli díky reality show Držte krok s Kardashianovými. Nevyšlo ani umělé oplodnění a Kourtney nakonec ukončila léčbu, protože léky jí kromě jiných negativních vedlejších účinků způsobovaly i hlubokou depresi. 

Slavná brunetka, která se bála, že se jí po čtyřicítce již otěhotnět nepodaří, se tehdy uchýlila k alternativní léčbě – jeden z doktorů jí například doporučil, aby pila alespoň čtyřikrát týdně sperma svého manžela. Díky tomu se měly její šance otěhotnět výrazně zvýšit, jelikož se tímto způsobem prý srovná hladina hormonů její štítné žlázy. S nadšením to tehdy kvitoval hlavně Travis.

Jakým způsobem se Kourtney nakonec podařilo přijít do jiného stavu, anebo jaký kouzelný prostředek jí pomohl, to prozatím svět ještě neví. Jisté je však jenom to, že se jejich velké přání vyplnilo. Krásnou novinku Kourtney oznámila svému manželovi přímo na koncertě Blink-182 – v momentě, kdy zvedla nad hlavu velký transparent. „Travisi, jsem těhotná,“ stálo na něm. Bubeník byl na vteřinku v šoku, vzápětí však vyrazil z pódia přímo za ní, objal ji a líbal. 

Video později oba zveřejnili také na sociální síti Instagram, aby se o tom dozvěděli i ti, co na koncertě nebyli. Fanoušci Blink-182 jistě ocenili, že šlo nepochybně o odkaz na známý videoklip písně All The Small Things, ve kterém za hudebníky také stojí jejich fanynky s různými plakáty a nápisy – a právě jedna z nich má na transparentu „Travisi, jsem těhotná“.

Video
Video se připravuje ...

Kourtney Kardashianová oznámila partnerovi těhotenství. 

Názory na způsob, kterým Kourtney své těhotenství Travisovi oznámila, se různí. Zatímco někteří jsou dojatí tím, jak to bylo krásné a romantické, další jsou přesvědčeni, že šlo jenom o komedii na oko. „Řekl bych, že toto je jenom ‚veřejné‘ oznámení o těhotenství, protože vypadá, že je už ve 3.–5. měsíci,“ soudí mnozí při pohledu na Kourtney.

Jejich velká rodinka se každopádně rozšíří o dalšího člena. I když se jedná o prvního společného potomka tohoto manželského páru, z Kourtney se stane už čtyřnásobná matka. Ze svého předešlého vztahu se Scottem Disickem (40) má tři děti, syny Masona Dashe (13) a Reigna Astona (8) a dceru Penelope Scotland (10), zatímco Travis je otcem syna Landona (19) a dcery Alabamy (17). Ty vzešly z jeho předešlého manželství s modelkou Shannou Moaklerovou (48).

Fotogalerie
101 fotografií