Podnikatelka a influencerka Kim Kardashianová a její syn Saint West společně zašli na zápas Los Angeles Lakers v Crypto.com aréně v Los Angeles, a to v doprovodu Kiminy maminky, podnikatelky Kris Jennerové (67), chlapcovy babičky. Vypadalo to jako skvělý rodinný výlet, ale bohužel, malý Saint byl na akci chvílemi notně otrávený... což se projevilo na jeho výrazech a jeho chování.

Na první pohled bylo jasné, že Kim, co se výchovy týče, nebude patřit mezi trpělivé matky. Poté, co si s kloučkem udělala (pochopitelně vysmáté) selfíčko, věnovala se spíše svému mobilnímu telefonu, a tak se Saint, jehož otcem je rapper Kanye West (45) alias Ye, začal po chvíli nudit. A jak už tomu u malých dětí bývá, z nedostatku zábavy i rošťačit.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jaký zájem fotografů vzbudí jen cesta malé dcerky Kim Kardashian na hodinu baletu. Youtube

Klučina, jenž měl na sobě dres s číslem 9, tedy dres hráče Tristana Thompsona (32), který mimochodem kdysi randil se Saintovou tetou Khloé (38), si přetahoval přes hlavu ručník, dotíral na maminku... a to tak dlouho, než se Kim rozčílila a v jeden moment mu důrazně zmáčkla jeho buclatou tvářičku. Důrazně mu tak dala najevo, že by se měl už konečně zklidnit.

Mnohé Kiminy fanoušky toto gesto pobouřilo. Výchova dětí není věc snadná a každý rodič se někdy dostane do situace, kdy ztrácí nervy, rozhodně by to však nikdo neměl řešit jako sexy tmavovláska. Tím spíš, když sedí v první řadě, všem na očích... Způsob, jakým se snažila umravnit svého rozdováděného synka, byl rozhodně přehnaný... nicméně pořád lepší, než kdyby ho třeba plácla.

Fotogalerie
99 fotografií