Krásná Natasha přišla na svět ve městě Oděsa na břehu Černého moře. Už její dětství a dospívání bylo podle jejích slov poznamenáno podivnými jevy... Když jí bylo 14 let, měli ji a jejího otce Sergeje navštívit mimozemšťané. 

UFO mezi stromy

„Najednou se mezi stromy hrozně rychle pohybovalo jasné světlo. Bylo to jako trojúhelník. Byla jsem ještě malá, tak mi to přišlo vzrušující,“ prozradila  v rozhovoru pro UFO Radar.

„Pořád tomu nemůžu uvěřit. Můj táta pořád bydlí na Ukrajině, občas si zavoláme a já se ptám: ,Tati, fakt jsme to viděli? Nebyla to jenom moje představivost?' a on mi povídá: ,Nenene, opravdu jsme to viděli!'“ vyprávěla. 

Záhadné létající těleso se k Natashe a jejímu tátovi dostalo až na metr blízko. Nebylo prý příliš velké a zblízka mělo podlouhlý tvar, jako činka s koulemi na koncích. Po několika minutách, kdy beze zvuku viselo ve vzduchu, se začalo rychle točit, vzlétlo nahoru a rychle zmizelo v dáli. 

Video
Video se připravuje ...

Za katrem: Vladimír záhadně zmizel cestou do práce, podle rodiny ho unesli mimozemšťani Jedlička, Čebotareva

Sex s duchem

To ovšem není zdaleka jediná zvláštní historka, kterou má Natasha v rukávu. V pořadu This Morning v roce 2014 prohlásila, že měla sex s duchem – a dokonce dvakrát. 

„Cítila jsem, že se mě někdo dotýká rukama bez mého svolení, a cítila jsem na sobě tíhu těla. Nikoho jsem neviděla, ale cítila jsem ten tlak, tu energii, teplo, jak tlačí v různých směrech,“ popsala tehdy.

Ačkoli to zní poněkud jako znásilnění, Natasha to naštěstí vnímá pozitivně. „Asi jsem prostě ten typ holky, co si podobné věci užívá,“ svěřila se. Vzhledem k tomu, že Natashiny filmy moc úspěch nemají, jsou ale její vyprávění přinejmenším trochu podezřelá...

Fotogalerie
50 fotografií