Na rozdíl od předávání hudebních cen Grammy se slavné dámy na Oscarech drží víc při zemi. Neobnažují se tolik. I když se mezi nimi najdou výjimky, které na nejprestižnější herecké události roku chtějí provokovat. 

Příkladem je třeba televizní hvězda Kim Kardashianová, která v roce 2019 vynesla šaty, ve kterých odhalila téměř celé poprsí. To zpěvačka a herečka Bleona Qereti ji v roce 2018 naprosto triumfla, když přišla zcela nahá jen s průhlednou látkou přes sebe.

Perfektním zadečkem se v loňských ročnících pro změnu pochlubila modelka Alessandra Ambrosiová, ale také zpěvačka Kylie Minogueová nebo moderátorka Kendall Jenner.  

A koho zradily vysoké rozparky? Například dceru popového krále Michaela Jacksona Paris Jacksonovou, která nechtěně ukázala kalhotky, stejně tak jako modelki Adriana Limu nebo Shaninu Shaikovou.

Nezapomenutelné ale také zůstávají černé šaty s vystrčenou nožkou Angeliny Jolieové nebo téměř totožné róby modelky Iriny Shaykové a zpěvačky Adriany Limy, když se obě nasoukaly do černých upnutých šatů bez spodního prádla, které zvýraznily jejich postavy.

Video
Video se připravuje ...

To nej z Oscarů: Twerkující Glenn Closeová a flirtování s Pittem! Reuters

Fotogalerie
63 fotografií