První zprávy o herci zněly tak, že po nehodě, která se mu stala při odklízení sněhu, musel být urychleně převezen do nemocnice, kde leží v kritickém stavu, ale stabilizovaný.

Teď se ozval sám představitel Hawkeye z Avengerů a na sociálních sítích zveřejnil fotku z nemocničního lůžka. Na snímku je vidět, že je potlučený a určitě mu ještě není do zpěvu, ale snad je přece jen z nejhoršího venku.

„Děkuji vám všem za vaše milá slova. Jsem příliš rozbitý na to, abych ťukal do mobilu. Ale posílám vám všem lásku,“ odpověděl tak zřejmě všem těm, co mu ve zprávách psali, co mu je a jak se cítí, a přáli mu brzké uzdravení.

Přejel ho vlastní pluh

Jeremy Renner byl v neděli převezen do nemocnice poté, co utrpěl zranění hrudníku a další zranění ortopedického typu.

Podle místního šerifa ho přejel vlastní sněžný pluh, zatímco se snažil ho zastavit. Renner měl v té době odklízet sníh nedaleko svého domu v oblasti Lake Tahoe. Měl v úmyslu odklidit cestu pro svou rodinu, která ho na svátky navštívila. 

Oblast pak během Silvestra zasáhla sněhová bouře, kdy napadlo víc než metr sněhu. Řada aut zůstala opuštěná na místní dálnici Rose Highway, která byla uzavřena z bezpečnostních důvodů.

Video
Video se připravuje ...

Jeremy Renner v Karlových Varech: Obě ruce má zraněné! Nemohl se podepisovat! Blesk - Petr Macek

Fotogalerie
33 fotografií