Rodačka z Newcastlu, která se proslavila díky reality show Geordie Shore, nenechá svou sbírku plaveček zahálet ani v zimě. Když se zrovna nemůže povalovat na pláži v některé z luxusních destinací, vystačí si s lázněmi v Londýně.

Nutno říci, že v modrých titěrných plavkách se pochlubila perfektní postavou, dokonce nechala přítomné obdivovat i její nepřehlédnutelné tetování na vymakaném zadečku. Ovšem díky velmi skromnému úboru ukázala i další obrázky, jimiž své tělo ozdobila.

Přestože má Chloe Ferry na instagramu téměř čtyři miliony sledujících, v minulosti přiznala, že ji trápilo nízké sebevědomí. „Na internetu mě vidíte jako velmi sexy, ale ve skutečnosti si nevěřím,“ prozradila Daily Mailu, načež dodala, že o svých fotkách vždy přemýšlí, jestli na nich vypadá dobře.

Podle všeho je za svůj vzhled ochotná i platit, aby bylo vše k její spokojenosti. Britský server Mirror uvádí, že má za sebou už tři operace prsou, dvě rekonstrukce nosu, výplně rtů, botox, ale i zvětšení pozadí. Chloe má za sebou i lifting očí, ale ten považuje za jednu z největších svých chyb, zůstaly jí totiž po něm jizvy. Jak chirurgové práci odvedli, mrkněte v galerii.

Fotogalerie
59 fotografií