Ještě na začátku září by nikoho ani nenapadlo, že se herečka Kirstie Alleyová nedožije ani letošních Vánoc. Na sociálních sítích potěšila fanoušky videem, ve kterém z ní srší pověstná energie, a nabízí personalizované zdravice pro všechny zájemce. Herečka seděla v pohodlí svého domova za bílým stolem, na sobě měla černou halenku, usmívala se od ucha k uchu a vypadala báječně.

„Mimochodem, zrovna jsem si pořídila nové dítě! Vím, že jsem na to trochu stará, ale gratulace pro mě, řekla bych,“ zareagovala tehdy pohotově na zvuky svého maličkého vnuka v pozadí. 

Obě adoptivní děti Kirstie Alleyové jsou smrtí své matky naprosto zdrceny. „Všem našim přátelům široko daleko po celém světě… S lítostí vám oznamujeme, že naše neuvěřitelná, neohrožená a milující matka zemřela po boji s rakovinou, která byla teprve nedávno objevena,“ uvedli na jejím oficiálním instagramovém účtu, který sleduje přes 264 tisíc lidí, ve společném prohlášení. 

Syn William True Parker, který používá své prostřední jméno True, a dcera Lillie Price Stevensonová prozradili, že herečka zemřela ve společnosti svých blízkých. „Byla obklopena svou nejbližší rodinou a bojovala s velkou silou. S radostí čelila životu i všem dobrodružstvím, která ji potkala. Jakkoli byla ikonická na obrazovce, byla ještě úžasnější matkou a babičkou,“ pokračovaly její děti a poděkovaly „neuvěřitelnému týmu lékařů a sester“ v nemocnici Moffitt Cancer Center za skvělou péči, které se od nich jejich mamince dostalo. 

„Chuť a vášeň naší matky pro život, pro její děti, vnoučata a jejích mnoho zvířat, nemluvě o její věčné radosti z tvoření, neměly obdoby a inspirují nás žít život naplno stejně jako ona,“ napsaly, poděkovaly za všechnu přízeň a poprosily, aby veřejnost respektovala jejich soukromí. 

Hereččiny děti své smuteční oznámení doplnily krásnou fotkou, na které rozesmátá herečka pózuje na jízdním kole. 

Kirstie se stala matkou v roce 1992, když se svým tehdejším manželem Peterem Stevensonem po spontánním potratu jejich miminka adoptovali syna Williama Trueho. O dva roky později adoptovali ještě dceru Lillie. V roce 1997 se manželé rozvedli a děti nadále vychovávali ve střídavé péči. Od syna se herečka dočkala vnuka Waylona Trippa Parkera.

Video
Video se připravuje ...

Zemřela herečka Valentina Thielová (†89), učitelka ze Sněženek a machrů Videohub

Fotogalerie
83 fotografií