Oblíbený americký moderátor a komik Jay Leno, jenž měl po dlouhá léta na NBC vlastní show s názvem The Tonight Show with Jay Leno (než jej posléze nahradil o řadu let mladší komik Jimmy Fallon), je vášnivým sběratelem vozů různého druhu. Nechybělo však málo a díky svému koníčku mohl zemřít! V neděli totiž jeden z jeho vozů začal nečekaně hořet... a on zůstal uvězněný v ohni.

Na nehodu, ke které došlo v jeho garáži v Burbanku, upozornil jako první portál tmz.com. „Plameny zasáhly levou část jeho tváře. Naštěstí oko a ucho by měly být v pořádku,“ uvedl jejich dobře informovaný zdroj. S bolestivým zraněním obličeje a rukou, které oheň také poznamenal, skončil Jay Leno údajně v tom nejlepším americkém centru pro léčbu popálenin.

Video
Video se připravuje ...

Honza Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku David Turek, Jan Jedlička,

Přestože musel narychlo rušit všechny své předem nasmlouvané pracovní aktivity, v pondělí narychlo vydal prohlášení, ve kterém své příznivce ujistil, že je v pořádku. „Při požáru benzínu jsem ale utrpěl vážné popáleniny. Potřebuji týden nebo dva, abych se postavil zpátky na nohy,“  uvedl oblíbený moderátor, kterého teď čeká náročná rekonvalescence. Přesná příčina požáru zatím není jasná.

Fotogalerie
28 fotografií