Přesný počet dětí zesnulého rappera není zcela znám. Pouze se předpokládá, že Coolio měl nejméně deset potomků, včetně čtyř se svou bývalou manželkou Josefou Salinasovou. Zpěvák v minulosti vedl tři soudní bitvy proti svým bývalým partnerkám, které po něm požadovaly výživné, napsal deník Daily Star.

Poprvé na Coolia podala žalobu Juanita Randlová v únoru 1999. Případ se u soudu řešil pět let, než se strany nakonec dohodly. Poté se v roce 2010 zapletl do soudního sporu s Taleyou Whitovou, která je matkou jeho dítěte Dariuse Iveyho.

V říjnu téhož roku Coolio stanul před dalším soudem. Případ byl však nakonec v lednu 2012 zamítnut, pravděpodobně poté, co otec uhradil veškeré výživné.

Největší publicity se dostalo případu, v němž v roce 2010 stanul proti své bývalé lásce Annabell Bellesiové. Žena podala žalobu až poté, co vyčerpala všechny možnosti, jak získat od státu příspěvky na děti.

Místní sociální úřad, jenž matku zastupoval, se snažil přesvědčit soud, aby rapperovi nařídil platit v přepočtu sedm a půl tisíce korun výživného. Ten v té době vydělával pouhých třicet pět tisíc korun měsíčně.

Legendární rapper, rodným jménem Artis Leon Ivey Jr., zemřel ve středu v Los Angeles na následky zástavy srdce. Zpěvákův dlouholetý manažer Jarez novinářům sdělil, že si Coolio odešel odskočit na toaletu, ale už se z ní nevrátil. Oficiální příčina smrti zatím nebyla zveřejněna.

Video
Video se připravuje ...

Pět nejčastějších nemocí, na které Češi umírají. 

Fotogalerie
17 fotografií