Bohyně popu, jak se zpěvačce a herečce dlouhá léta přezdívá, svůj věčně mladý vzhled udržuje částečným dílem plastických chirurgů, ale vděčí za něj i své genetice a píli. A tak není divu, že jí francouzský luxusní módní dům zlákal k tomu, aby se stala hvězdou jejich módní show na týdnu módy v Paříži!

Když se Cher objevila na mole všem spadla brada. Její úchvatná postava se opravdu nezměnila ani po sedmdesátce. Tahle žena je zkrátka důkazem, že věk nepředstavuje žádnou překážku v bezchybném vzhledu.

Zpěvačka v kombinéze, která kopírovala její tělo, vypadala jako bohyně. Štíhlá, pevná, sexy... Návrhář Olivier Rousteing ji pozval, aby přehlídku zakončila, a ona to udělala ve velkém stylu. Na mole se ukázala v upnutém body ze spandexu s hlubokým výstřihem, ramenními vycpávkami a ve vysokých botách na podpatku. Vypadala naprosto famózně. Jak informoval zahraniční Vogue, jednalo se o naprosto legendární a nezapomenutelný moment.

I když v obličeji je vidět, že stárnutí nezastavila dokonale, tak i tak všichni musí ocenit práci plastických chirurgů, která její krásu pro nás zakonzervovala.

Fotogalerie
33 fotografií