Překrásná ruská modelka a příležitostná herečka Irina Shayková vyvolala prostřednictvím svých posledních postů na Instagramu fámy, že ona a hollywoodský fešák Bradley Cooper, její bývalý partner, dávají své lásce druhou šanci. Na zveřejněných snímcích byli totiž oba zachyceni bok po boku na dovolené na Bahamách, na jedné momentce se objímali, na další Irina pózovala v písku s obrovským nakresleným srdcem... Jejich příznivci se proto zaradovali, že se rozhodli navázat tam, kde v roce 2019 skončili.

Ke zmíněným fotkám navíc přidala modelka srdíčko, což mezi fanoušky hned vyvolalo spekulace o návratu. Koneckonců mají spolu pětiletou dceru a údajně byli viděni, jak chodí na veřejnosti ruku v ruce, jako skutečný pár. Zatímco ani jeden ze slavné dvojice jejich vzájemný vztah nijak nekomentoval, podle zdroje magazínu Elle spolu Shayková a Cooper rozhodně nerandí. „Jsou rodiče a vycházejí spolu velmi dobře kvůli své dceři. Pořád se chovají jako rodina – a jde jim to skvěle,“ uvedla osoba jim blízká.

Video
Video se připravuje ...

Snímek Zrodila se hvězda s Lady Gaga a Bradley Cooperem v hlavních rolích Vertical Ent.

Co se milostného života týče, maminka a tatínek malé Lei rozhodně nijak nestrádají. Cooper by měl aktuálně chodit s političkou Humou Abedinovou (47), se kterou se dal dohromady na konci července – tedy nedlouho poté, co se údajně rozešel s herečkou Diannou Argonovou (36). Shayková byla zase v létě 2021 spojována s rapperem Kanyem Westem (45). Přestože si spolu dokonce vyrazili tryskáčem do Paříže, nešlo prý o nic vážného, a Irině single život vyhovuje. Vypadá to proto, že bývalí milenci zkrátka jenom udržují dobré vztahy...

Fotogalerie
44 fotografií