Ozzy Osbourne prožil v Americe desítky let, teď se ale vrací zpátky do rodné Velké Británie. „Už mám dost toho, jak jsou tady lidé zabíjeni každý den. Bůh ví kolik jich už zemřelo během střeleb na školách,“ svěřil se rocker pro Guardian

»Nechci zemřít v Americe« 

„Střílelo se i na tom koncertě ve Vegas... Je to šílené,“ posteskl si Osbourne s připomínkou tragických událostí z roku 2017, kdy střelec zavraždil 20 lidí na koncertě country hudby v hotelu Mandalay Bay. „Nechci zemřít v Americe. Nechci být pohřben v zatraceném Forest Lawn,“ prohlásil zpěvák o slavném hřbitově v Kalifornii, který je plný celebrit. 

„Jsem Angličan. Chci se vrátit. Ale říkám to s tím, že kdyby moje žena řekla, že pojedeme žít do Timbuktu, tak pojedu. Ale ne, je prostě čas, abych se vrátil domů,“ řekl Ozzy. 

Ne-spojené státy

Sharon dodala, že navzdory předpokladům fanoušků neměly Ozzyho nedávné zdravotní potíže na rozhodnutí žádný vliv. „Věděl jsem, že si to lidé budou myslet. Tak to ale není, přišel prostě čas. Amerika se tak drasticky změnila. Vůbec to nejsou Spojené státy americké. Nic na tom není spojené, jednotné. Právě teď je to velmi podivné místo k životu,“ nechal se rocker slyšet. 

Podle agentury Bloomberg se Ozzy a Sharon chystají přestěhovat do svého 120 let starého luxusního sídla Welders House v Buckinghamshire. 

Video
Video se připravuje ...

Ozzy Osbourne v Praze! Blesk TV

Fotogalerie
136 fotografií