Zuzana Fialová, známá z mnoha českých filmů, například Lidice, 8 hlav šílenství či Modelář, přivítala natáčecí štáb své kolegyně Zuzany Vačkové u sebe doma. Kromě toho, že dámy rozebíraly různá zajímavá témata, díky reportáži fanoušci mohli vidět, jak vypadá Fialové kuchyně, co všechno v ní má - a zejména ukázala svou velkou venkovní terasu, která působí naprosto idylicky. Nábytek má sladěný do béžových barev, nechybí pohodlný ratanový gauč s polštáři či prosklený stolek.

Jak bylo vidět během natáčení, na zahradě má Fialová, která v lednu 2011 přežila sebevražedný bombový útok na moskevském letišti Domodědovo, i velký bazén, ve kterém se může herečka s přáteli kdykoli vykoupat. Plynulý přechod z kuchyně na terasu oddělují velké posunovací dveře, které působí jako zrcadla a jsou velmi elegantní. Není pochyb, že si hereččin pejsek Rudko pobyt na terase a venku spolu se svou paničkou určitě pořádně užívá.

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Fialová: Přežila jsem atentát, teď už chci jen žít! Točit budu vyjímečně! Blesk TV

A co se týče hereččina domova jako takového, ten sice Fialová na kamery neukázala, její příznivci, co ji sledují na sociální síti, však již mají zhruba představu, jak to u ní vypadá. Během koronavirové pandemie totiž sdílela na instagramu videa, kde pro děti i pro dospělé načítala místo večerníčku pohádky - díky čemuž poodhalila leccos ze svého soukromí. Například bylo vidět, že má doma pořádně velikou knihovnu, zdi jí zdobí obrazy, a všude má plno zeleně. To vše si můžete prohlédnout v naší galerii.

Fotogalerie
35 fotografií