Fanoušky nesourodé dvojice nedávno zasáhla zpráva o konci vztahu Kim Kardashianové a Petea Davidsona. Kim ovšem nelení a na svou novou svobodu zareagovala po svém. „Odmakám si to sama,“ dušuje se nyní na svém instagramu v narážce na to, že žádného chlapa nepotřebuje. 

Přidala fotky, na kterých v pleťových bikinách, bílém bolerku a vzorovaných kozačkách až do půli stehen pózuje v posilovně. Fotky jsou trochu děsivé – v posilovně je tma a věhlasná podnikatelka na jehlách má trochu umrlčí barvu, po nedávném drastickém zhubnutí má navíc propadlé tváře a na obličeji mdlý výraz bez úsměvu. Tohle nás má přesvědčit, že je v pohodě? 

Nesourodá dvojka si získala sympatie

Ačkoli jim na začátku moc nadějí dáváno nebylo, postupem času se zdálo, že by přece jen mohlo jít o fungující vztah. Pete Davidson ustál neustálou šikanu ze strany Kimina exmanžela Kanyeho Westa (45) poměrně s grácií a nenechal se zastrašit ani veřejným vyhrožováním nebo plížením Kanyeho kolem Kimina domu. Mladík si na počest Kim a jejích dětí dokonce pořídil na kůži hned několik tetování, a dokonce se nechal slyšet, že jeho cílem je manželství. 

Nakonec to ale přece jenom krachlo... Kim totiž s dětmi žije v Kalifornii, zatímco Pete trvale sídlí na zcela opačné straně Spojených států, v New Yorku. Po konci v zábavním pořadu Saturday Night Live, kde měl stálé angažmá a kde se s Kim také seznámili, se teď navíc vrhl hned do několika nových projektů a jeho kalendář je tak plnější, než kdy dříve. Na Kim a její rodinu tak nemá prakticky žádný čas... A to by dlouhodobě udržet zkrátka nešlo. 

Video
Video se připravuje ...

Jak si zaplést obrácený cop, který nosí Kim Kardashian nebo Bella Hadid? David Hanuš

Fotogalerie
137 fotografií