Roky plynou, a tak i z dávné rebelky, která se oddávala alkoholu a drogovým večírkům, je dnes věkem téměř babička. Řeč je o slavné Courtney Love, jejíž fotky zejména na hranici nového tisíciletí plnily stránky celosvětových deníků. Na nich obvykle zdrogovaná a opilá blondýnka skutečně nevypadala nijak lichotivě.

Dnes už ale, jak se zdá, je Courtney spořádanou ženou středního věku, která má bujaré období za sebou a užívá si bohatství, které zdědila po svém manželovi, hudební legendě a zakladateli kapely Nirvana, Kurtu Cobainovi. Aktuálně se nachází na italském ostrově Ischia, kde své drogami zhuntované štíhlé tělo nechává hýčkat evropskými slunečními paprsky. Což ostatně ukázala i na svých sociálních sítích. „Dobře žít je největší pomstou,“ dodala k fotkám zvláštní moudro.

Kurtu Cobainovi bylo 5. dubna 1994 pouhých 27 let, když byl nalezen ve svém domě v Seattlu, tři dny poté, co se sám zastřelil brokovnicí. Po sobě kromě vdovy zanechal i jejich tehdy 19 měsíční dceru Frances Bean (29), která už co se týče věku svého slavného otce přežila a je dnes rovněž zpěvačkou.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Kolem zpěváka Marka Lanegana umírali kamarádi Jiří Marek

Fotogalerie
46 fotografií