Bývalá striptérka Onika Tanya Maraj-Pettyová, známější pod svým uměleckým jménem Nicki Minaj, se odhalila na novém artworku (tedy na jakési promo fotce) pro svůj nadcházející singl, jenž ponese příznačný název Super Freaky Girl (což volně přeloženo znamená „super divná/divoká holka“). Její fanoušky to zmátlo - zpěvačka totiž již dříve sdílela to, co mnozí považovali za artwork pro chystanou písničku. Je tedy otázkou, zda jej nový design nahradil, nebo byl pouze alternativním obrázkem sloužícím k „navnadění“ příznivců. 

Rozhodně se však nikdo nezlobí, jelikož ona nová verze je daleko více sexy nežli ta předchozí, na níž hrály prim Nickiiny dlouhé nožky a obří poprsí uvězněné v hlubokém dekoltu růžového body. Devětatřicetiletá umělkyně se na novém snímku daleko více odvázala. Objevila se na něm v náramně úsporném postroji, který sotva zakrýval to nejnutnější - a zvýrazňoval působivé křivky krásky, jež se na podzim 2020 stala maminkou. Dítě si „pořídila“ se svým manželem Kennethem Pettym (44), který je rovněž rapperem, ale také usvědčeným vrahem a sexuálním delikventem. 

Kolem Nicki jsou pak na fotce k vidění tři stejně polonahé ženy v růžových latexových kozačkách a jedna má v ruce bič, zatímco pěnice s lascivním výrazem v obličeji klečí před ní. Snímek působí velmi nepřirozeně, a není jasné, zda pěnice na fotografii vůbec pózovala, anebo byla vytvořena digitálně. 

Je ale možné, že uměle působí jenom kvůli retuši. Na to, jak Nicki bude nakonec vypadat ve finálním klipu, si budeme muset počkat do 12. srpna. Určitě to bude jízda!
Fotogalerie
70 fotografií