Brazilská modelka Jennifer Pamplonová má za sebou další operaci! Krásy chtivá tmavovláska, která v minulosti pracovala například pro značku Versace, podstoupila desítky procedur, aby se přiblížila slavné Kim Kardashianové

Po čase se jí to ale začalo zajídat. „Líbilo se mi vypadat jako Kim Kardashianová, vydělalo mi to peníze a užívala jsem si ten životní styl, ale už mě to začíná otravovat,“ uvedla pro New Delhi Television (NDTV)

„Studovala jsem a stala jsem se podnikatelkou,“ svěřila se Pamplonová, která založila vlastní kosmetickou značku a přivydělává si jako herečka. „Tolik jsem toho dokázala, ale lidé mě mají stále zaškatulkovanou jen jako tu holku, co vypadá jako Kardashianová,“ vysvětlila, co jí vadilo.

Brazilka se proto odhodlala k radikálnímu kroku. Po investování zhruba 14,4 milionů korun do operací, aby svůj přirozený vzhled upravila, teď zaplatila dalších 2,8 milionu, aby ho opět získala zpátky! 

Začala u zubních fazet – vyměnila je za nové, které působí přirozeněji. A pak následovalo opravdu drsné rozhodnutí. Jennifer absolvovala hned pět operací najednou.

Podstoupila facelift a necklift, bukální lipektomii (odstranění nadměrného množství lícního tuku), kantopexi (zkrášlení očí), liplift a plastiku nosu. „V podstatě jsem měla pět operací najednou. Ze všech operací, které jsem podstoupila, to bylo nejnáročnější. Šla jsem na operační sál jako jeden člověk a odešla jako jiný,“ přiznala.

„Když jsem se poprvé viděla, řekla jsem si, páni, tohle jsem skutečně já,“ pochvaluje si. „Byla to investice, ale dosud zdaleka moje nejoblíbenější,“ dušuje se nyní. Tak snad jí spokojenost tentokrát vydrží!

 

Fotogalerie
114 fotografií